reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Ale mi sie humor poprawił... :D:D
Właśnie dzwoniła do mnie Pani z przychodni chirurgicznej i operacja bedzie 15 kwietnia..... oh cały miesiąc do przodu jestesmy :):):)

reklama
Czytam was, czytam a nie mam czasu odpisać , nie będę się rozpisywać bo lecę zaraz spać ,jestem wykończona.
Cieszę się bardzo , że Kubuś szybciej wróci do zdrowia niż w maju, do tej pory już będzie wszystko w porządku i na podwóreczku będzie sobie biegał. Widzę, że każdy z nas ma problemy ale mam nadzieje , że wkrótce każdy maluch będzie zdrowy , mamusie wypoczęte , i problemy związane z pracą i domem szybko się ułożą , a ja tym czasem uczę się na barmankę , może kiedyś zaserwuje wam drinka...
Pozdrawiamy ! ;-) i miłej nocki życzę

Izulka no to ładnie zarobiłaś :) ja wciąż sie nie mogę zabrać za sprzedanie ciuszków :/ ale udało nam się sprzedać wózek, fotelik i leżaczek więc tyle do przodu :))

Patrycja cieszę się bardzo że macie szybszy termin!! to trzymamy kciuki nadal, może przyśpieszą jeszcze bardziej :)))

Martyna a caipirinha już umiesz? ;) to poproszę, bo to mój ulubiony!

Monikasia to zapraszam na kawkę i koziołki :p to kiedy wpadacie?? w sumie Twojego męża i Krzysia już tak jakby poznałam :p

mój mąż zrobił mi dzisiaj piękną niespodziankę na rocznicę poznania się (mamy w piątek) i teraz chodze cała w skowronkach :D

dobrej nocki dziewczynki!

Anyolki
Ja w tamtym tygodniu na allegro zarobiłam 400zł na samych ciuchach dziecięcych:)
teraz sprzedaję fotelik Hani

Hej,
kurczę, jak Ci się to udało? Wystawiam ciuchy po młodej już który tydzień i nic! Jak w końcu sprzedałam te najmniejsze, to dziewczynie z forum, wielką pakę za grosze w sumie, ale już chciałam się pozbyć. Teraz mam cudne sukieneczki i nie umiem ich popchnąć. Ani od 1zł nie poszły, ani za kup teraz. Jedyne co sprzedałam to kosz na pieluchy. Poradź mi, jak to zrobić, żeby poszło... Sprzedajesz pojedynczo czy w zestawach? Fotelik też muszę sprzedać.
Moje dziecko o 5 ogłosiło pobudkę, teraz już jesteśmy po śniadaniu (no, młoda w trakcie). Kurczę, ta infekcja co męczyła dzieci chyba wreszcie mnie dopadła. Paskudnie się czuję.
Pozdrawiam
An

Ostatnia edycja:
Hej,
:wściekła/y: witajcie u nas leje deszcz. Hania też ostatnio wstaje wcześniej koło 6, 6.30 ale spi ładnie ewentualnie z 1 pobudką. W nagrodę rano dostaje cycusia:-D

Ja tez posprzedawałam leżaczki, maty, karuzele i powiem Wam, ze właściwie za taką samą cenę co kupiłam. Teraz mam na tapecie ciuchy Zuzi. Hankowe rzeczy poszły wszystkie:-) Ja tak cały czas kręcę, sprzedaję a potem kupuję dzieciakom i mam cały czas co robić na allegro:-)

Anyolki, ja zauważyłam, że kiedy ubrałam lalkę w ciuchy Hani, dałam jakąś maskotkę do zdjęcia, zrobiłam takiego psedo-dzidziusia , to ciuszki zaraz mi poszły:tak:. Jakoś psychologicznie to działa. Paczki dawałam od 50 zł a szły po 100-150zł . jak mam zestaw , to ostatnio biorę opcję płatną 12zł i moje rzeczy są zawsze na pierwszej stronie. To się i tak opłaca.
Czasami robię zestawik kolorystyczny z 3-4 rzeczy , wystawiam np. za początkową 10-15. I jakoś się udaje. Pamiętaj też o godzinach wystawiania, żeby były popołudniowe, kiedy ludzie są w domu i mogą przeglądać.
Teraz wystawiłam fotelik Hani za 100zł i po 2 dniach było 10 obserwujących, zobaczymy za ile sie sprzeda:)
Powodzenia Anyolki i duzo zdrowia

Izulka dobre rady, dzięki! a z tą lalką to pewnie też lepiej widać jak ciuszek wygląda, ja zawsze wolałam na kimś, nawet na zabawce zobaczyć niż leżące na ziemi :)
kurczę, tylko my nie mamy lalek :p

dzień dobry :)
mój mąż ma dzisiaj urodziny, jutro mamy rocznicę poznania się, więc wpadam tylko życzyć miłego dnia i spadam :)

reklama
Do góry