reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wątek główny

Hej Kobitki:-)
Ja dzisiaj zalatana jestem bo nadrabiam zaleglosci - sprzatnie na calego. Kiedy zle sie czulam to wiadomo, nic nie idzie wiec sie nazbieralo i prania i kurzu:zawstydzona/y::szok:
Mala sobie spi - usnela juz 3 dzien bez cyca z czego sie ciesze:tak:nawet chyba nie teskni:confused:
Ide zaraz obiadek robic tzn 2 danie, bo zupke z wczoraj mialam:-)
Milego dnia kochane

reklama
Hej,
wpadli do mnie rodzice z niespodzianka na parę dni, a , że jeszcze żar z nieba to całymi dniami na dworze i nie siedziałam przy komputerze. Wkleiłam zdjęcia Hani jak napełnialiśmy basen i szalały z Zuzią, no i zjeżdżalnia i huśtawka- czyli to co , tygryski lubią najbardziej.
Jak to małe pochłania jedzenie :szok:. Na wyścigi ze Stachem - chyba lodówkę na klucz zamkniemy przed tymi żarłokami ;-)

Monikasia - cieszę się, że się odezwałaś i , że się dobrze czujesz :)
Agapko-Tobie też dużo sił i zdrowia

Resztę cieplutko pozdrawiam

Witajcie w kolejny upalny dzień.
Byłam wczoraj u gina. Jest wszystko ok.:-D Kruszynka ma 68mm długości:-), przezierność w normie:-) Pomachało mi rączką i coś do mnie mówiło.

agapa to super ze malenstwo ma sie dobrze niech rosnie zdrowo:)

Witam:)

U nas tez upał Bartus jeszcze drzemkuje.Wstalismy o 6.40 jedna pobudka na mleko.Mam nadzieje ze uda nam sie dzis wyjsc na spacerek.

Miłego dnia:)

Witajcie po nieobecności. Noc minęła mi kiepsko od tej duchoty nie mogłam zasnąć a jak już przysnęłam to syn chciał siku więc musiałam wstać i posadzić go na sedesie bo chciał. A jak znowu się położyłam to mój grzejnik czyli mój W chciał się przytulić do mnie a był taki gorący więc coraz bardziej od niego się przesuwałam i jeszcze zaczął chrapać tragedia jakaś a teraz chodzę ledwo żywa.
Agapa; Cieszę się że z Kruszynką jest wszystko wporządku:tak:

Hej, a u mnie burza od 15 i leje aż miło. Dzisiaj wolne od podlewania:tak:. Tylko, zeby teraz tak nie było. A dzisiaj Medarda to 40 dni takich...

Kurcze, Hania cały dzien ma 39 , trudno zbic, juz okłady były , kapiele oprócz leków. Hm, jak tak dalej pójdzie to chyba zawołam pogotowie... zobaczę. Jestem sama bo mąż na 2 dni w gorach.
Poza gorączką nic nie ma żadnych objawów, tylko mi zęby pasują...trójka górna wyłazi juz miesiąc:wściekła/y:

Dobrej nocy idę siedzieć przy niej , dam na główkę okład

Hej, a u mnie burza od 15 i leje aż miło. Dzisiaj wolne od podlewania:tak:. Tylko, zeby teraz tak nie było. A dzisiaj Medarda to 40 dni takich...
Kurcze, Hania cały dzien ma 39 , trudno zbic, juz okłady były , kapiele oprócz leków. Hm, jak tak dalej pójdzie to chyba zawołam pogotowie... zobaczę. Jestem sama bo mąż na 2 dni w gorach.
Poza gorączką nic nie ma żadnych objawów, tylko mi zęby pasują...trójka górna wyłazi juz miesiąc:wściekła/y:

Zdrówka dla Hani

Maja też chora i co najgorsze praktycznie od 3 dni nic nie je, a jeśli już to b. mało. Ma jakieś napady histerii... Momentami nie daję sobie z nią rady, bo ona się rzuca na mnie na podłogę , krzyczy przy tym niemiłosiernie i wogóle. Teraz jeszcze śpi, a jak wstanie to znowu walka z jedzeniem i lekami.

Chcecie zobaczyć moją Kruszynkę???

I jak dzisiaj? To może jeszcze być trzydniówka. Trzy dni gorączki i czwartego wysypka. My też to przechodziłyśmy. Spróbuj robić chłodne okłady na nóżki - porada jednego lekarza.

Trzymaj się...

U nas chłodno, w nocy była burza. Zosia coraz lepiej sypia. Jedna dwie pobudki to pikuś przy tym, co robiła jeszcze miesiąc temu. Dorasta?:) No i śpi całą noc w łóżeczku. Też jakoś bez większych krzyków. Dzisiaj tylko wzięłam ją do siebie o 5 rano. Mąż na wyjeździe i musiałam się do kogoś przytulić:-D
Kurcze i pożegnanie z cycem też jakoś tak samo wyszło, gdy miała 10 m-cy. Czyli może faktycznie nie robić nic na siłę (mam na myśli wyprowadzkę z łóżka rodziców, tego cyca, nocnik, smoczek i inne rzeczy).

Zosia jeszcze drzemkuje, ale pewnie zaraz się obudzi.

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!! Buziaki!

I jak tam Hania????
Wiadomo juz co to jest?

Co do spania maluchow,to od kilku dniu moja niuńka przesypia całą nocke:-)az do 7.30.Tfuuuu ........aby nie zapeszyc.
Tzn.ona juz wczesniej przesypiala ale budzila sie ok 5 rano na mleczko i musialam wstawac i robic a potem dalej spala do 6.Mialam wrazenie ze to dziecko ma zegarek w glowie bo zawsze punkt 6 to wstawala.
Teraz nie budzi sie na mleczko,wstanie ok.7 i czeka cierpliwie az mama sie obudzi.Czasami czyms postuka w łóżeczko jak za dlugo śpię:happy:.Ogolnie to cierpliwie czeka zabawiajac sie sama w łóżeczku az mama sie obudzi.

W dzien za to malo spi.Zawsze malo spala ale teraz to juz przesada.Pospi ok godzinki i wstaje.Czsami nawet nie zdaze wykompac sie albo obiadu zrobic ,patrze a dziecko mi juz zaglada do łazienki.Obudzi sie i szybciutko myk z łóżeczka i sie cieszy ze wstala a ja zła po odpocząc nie zdążyłam.

Ale ogolnie jest ok.

Dzis mielismy popoludniu jechac na wieś a tu masz.Chmury jakies i grzmoty.

Agape,dawaj fotki.Ja tak lubie ogladac te NASZE dzieciaczki:rofl2:

reklama
Do góry