reklama
ojejku jaka przykra wiadomość, Monikasiu przytulam, dla Twojego aniołka:
[*]
[*]
[*]
ps. Elizzz piękna ta bizuteria, bardzo oryginalna! masz jeszcze tą brązową "ekologiczną" bransoletkę?? w jakiej cenie? śliczna jest!
[*]
[*]
[*]
ps. Elizzz piękna ta bizuteria, bardzo oryginalna! masz jeszcze tą brązową "ekologiczną" bransoletkę?? w jakiej cenie? śliczna jest!
Ostatnia edycja:
aninaka
Fanka BB :)
Monikasiu, współczuję... Trzymaj się. Mam nadzieję, że znajdziesz pociechę w rodzinie, a przede wszystkim w dzieciach.
I może nie staraj się zrozumieć, dlaczego tak się stało. Bóg tak chciał i już.
Myślę o Tobie co dzień. Trzymaj się.
I może nie staraj się zrozumieć, dlaczego tak się stało. Bóg tak chciał i już.
Myślę o Tobie co dzień. Trzymaj się.
Tygrynko ta "ekologiczna" już jest zarezerwowana.
U nas pochmurno i marudnie.
Wczoraj Kuba nie spał w dzień ani minuty :/ za to wieczorem padł w sekundę i w nocy tylko raz się obudził.
I Młody zaczął się wspinać na wszystko ze stołu ściągnęłam go kuż kilka razy, ehhh chyba czas na małe przemeblowanie...
U nas pochmurno i marudnie.
Wczoraj Kuba nie spał w dzień ani minuty :/ za to wieczorem padł w sekundę i w nocy tylko raz się obudził.
I Młody zaczął się wspinać na wszystko ze stołu ściągnęłam go kuż kilka razy, ehhh chyba czas na małe przemeblowanie...
monikasia
Kochane, bardzo dziekuje za wsparcie, bardzo mi to pomaga
Ja juz lepiej sie czuje - ogolnie fizycznie dobrze ale gozej psychicznie.
Tak szybko sie to wszystko wydazylo:-(...
Tak dobrze sie czulam...I nagle jakies krwawienie...nawet bym nie przypuszczala, ze tak sie to skonczy. Tylko w ostatniej chwili zobaczylym na ekranie USG malenki punkcik - moje Malenstwo - i slowa lekarza, ktorych juz niezapomne do konca moich dni :"Niemam dla pani dobrych wiesci...". Potem tylko wypelnianie dokumentow potrzebnych do zabiegu, rozmowa z anestezjologiem, pobieranie krwi i wspolczujace spojrzenia pielegniarek...
W domu powiadomienie znajomych, lzy - morze lez...Bolacy brzuch i nieprzespana noc.
5 rano - kierunek klinika. Koszula do zabiegu, globulka i znow skurcze nic dobrego nie przwpowiadajace, potem duzo krwi, wedrowki do toalety we lzach, tabletka na uspokojenie i...zabieg...10 minut...Malenstwa niema:-(.....
Tak bardzo nie chce przechodzic przez to jeszcze raz, niedam rady...
Dzisiaj juz jest lepiej...
Pozdrawiam Was Kochane:*
Tak dobrze sie czulam...I nagle jakies krwawienie...nawet bym nie przypuszczala, ze tak sie to skonczy. Tylko w ostatniej chwili zobaczylym na ekranie USG malenki punkcik - moje Malenstwo - i slowa lekarza, ktorych juz niezapomne do konca moich dni :"Niemam dla pani dobrych wiesci...". Potem tylko wypelnianie dokumentow potrzebnych do zabiegu, rozmowa z anestezjologiem, pobieranie krwi i wspolczujace spojrzenia pielegniarek...
W domu powiadomienie znajomych, lzy - morze lez...Bolacy brzuch i nieprzespana noc.
5 rano - kierunek klinika. Koszula do zabiegu, globulka i znow skurcze nic dobrego nie przwpowiadajace, potem duzo krwi, wedrowki do toalety we lzach, tabletka na uspokojenie i...zabieg...10 minut...Malenstwa niema:-(.....
reklama
agapa
Kochane, bardzo dziekuje za wsparcie, bardzo mi to pomaga
Straszne to co napisałaś, ale niestety , los czasami nas nie oszczędza. Trzymaj się dzielnie i możesz się do mnie przytulić.
Ja po weekendzie u Pati. Było cudownie, wyspałam się , no może z wyjątkiem ostatniej nocy bo powietrze zeszło z materaca.

Teraz czekam na rewanż

No i przypominam o głosowaniu. Jak nie możecie codziennie głosować to tylko się zarejestrujcie i podajcie mi login i hasło a ja za was będę głosować. Robię tak już za kilka osób