Edzia26
Fanka BB :)
Hej dziewczynki:-)Ja wpadam tu poczytać Was od czasu do czasu.U Nas może być.Zuzia zdrowa, nie choruje (puk puk)
Mieszkanie nadal sie remontuje...ale juz nie długo koniec.Oczywiście papiery w urzedzie muszą poleżac na każdym biurku bo przecierz każdy ma tam czas
a ja już chciałabym jak najszybciej sie tam wprowadzić.Zuzia ma bunty.Kładzie się na podłogę jak coś jej nie po nosie, wyrywa się jak ja ubieram, ale nie popuszczam i trzymam ja az w koncu sama odpuszcza i daje się ubrać.Dzis byłyśmy w BEBY MAXX taki sklep dla dzieci.Zaopatrzyłam Zuzie w body , czapkę i rajtuzy bo juz wszystko małe.Jeśli chodzi o gadanie ...to rewelacji nie ma.Zaczeła mówic :moje, siooo, i tyle;-)Biega skacze chowa się pod co się da
URWISEK!!!!
Ma ogromne pokłady energii.M. poszedł na prawko na C potem chce zrobić E i iść na TIR-y jeździć
Kasa kas a kasa.No ale co zrobić.Teraz tyra od rana do wieczora.Zuzia widzi go po godz. i idzie spać.Teraz oglądają bajeczki.Chciałam ją uspać ale nie mogła zasnąć i wstała podeszła do drzwi i :TATATATA (po spaniu) Dalej się cyckujemy
Jstem juz taka zmęczona robieniem za smoczka że sie w pale nie mieści.Ogólnie poprawiam sobie humor czesząc moja kukłe. W dodatku klientki zaczeły znów dzwonić żeby robić włosy.Więc zawsze jakas kasa mi wpadnie.No to tyle.Aha ostatnio zrobiłam sobie diete. Schudłam 3kg.Teraz waże 64. Jeszcze te 4 chcem zrzucic ale brak zapału
)))No to uciekam.A Zuzia jeszcze nie przespała ani jednej nocy!~!!!!!!Budzi się na cycka 4 razy!!!!Tylko dać sobie w łeb!!!Jeśli chodzi o gryzienie, nie gryzie, i nie piszczy, tylko to kładzenie na podłodze narazie cwiczy
Dpobranoc!
Mieszkanie nadal sie remontuje...ale juz nie długo koniec.Oczywiście papiery w urzedzie muszą poleżac na każdym biurku bo przecierz każdy ma tam czas

Ma ogromne pokłady energii.M. poszedł na prawko na C potem chce zrobić E i iść na TIR-y jeździć

Dpobranoc!