reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Mamaoli my też mieliśmy neostrade wcześniej poprostu porażka na całej linii rozwiązalismy umowe w czerwcu internetu nie wyłączyli a później przysłali rachunek na kwote powyżej tysiąca. no i trzeba było działać

reklama
mamooli, koga (z tego co pamiętam ma neostradę), a ona do tego jest specem w sprawach prawnych :-D:tak::tak::tak:

A może chcą obniżyć ceny za internet???

koga jesli masz neostradę i wiesz o co chodzi to bardzo proszę naświetl mi jakie maja nastapić zmiany:eek:
z góry dziękuje:-)

Emcia jak to dobrze uslyszec dobre wiesci , ciesze sie z Wami.

Anik my Wam tez zyczymy tylko zdrowka i abys jak najszybciej do nas (nas brzuszkowych mam) dolaczyla :-) , no a mialam nadzieje ze wtedy ......... ( jak rozmawialysmy to mi ten pierwszy test nie wyszedl a pozniej :szok: :-) ) ale czekam na wiesci.
No i nie zapominaj nam zdjec wysylac bo smutno by bylo bez slodkiej buzki Krystianka.:tak:

Dzieki dziewczyny! Az mi sie lezka zakrecila ze tyle osob sie ucieszylo z moich dobrych wiesci!!:tak: :tak: Teraz na pewno bede zagladac czesciej, bo w koncu mam dzialajacy bez zarzutow komputer!! Choc zaleglosci nigdy nie nadrobie! Buziaki dla wszystkich mam i dzidziolkow!:laugh2: :laugh2: :laugh2:

mamooli - mamy neostradę i dostaliśmy to pismo - też bez cennika, myślę że nowy cennik obowiazywać będzie dla przyszłych umów a nie dla tych już obowiązujących, tzn. nie mogą zmienić cen, które nas już obowiązują. Zmieniają natomiast Regulamin - tzn. o tyle chyba, że będzie można mieć neostradę bez konieczności wykupywania abonamentu
... mam nadzieję, że się nie mylę:dry:

Anik - pozdrawiam i trzmam kciuki za Twoje zdrowie i powiększenie rodziny:happy: ... może jednak znajdziesz czas żeby coś czasem napisać na BB:happy:

a u mnie w sumie to nie wiem czy dobra czy zła wiadomość...

u Piotrusia mamy trzeci migdałek do wycięcia... (nie mówiąc o stulejce - ciekawe czy można to zrobić za jednym zamachem...)

i zła - bo boję sie zabiegu
a dobra - bo może te choróbka malucha sie skończą...

dziewczyny dobrze ze sa tu i dobre wiadomości - napawa to optymizmem :)

smutne są te historie swiąteczne i noworoczne - ja tak sie ciesze że jednak zdrowie w sumie jest...
i skończył sie rok 2006 - duzo dobrego ale też duże złego wydarzyło się w 2006...

azik trzymam kciuki, będzie dobrze.
Ja powiem Wam że mam ogromny strach przed stulejką u Mateusza, nie odciągam napletka bo sie boję a szczerze mówiąc jak próbowałam to nic z tego nie wychodzi bo sklejone i tylko troszkę sie rozszerza. Nic w końcu nie robie bo boję się że uszkodzę. Przy kolejnej wizycie u pediatry musze o to koniecznie zapytać.
azik a jak było z tym u Piotrusia?

reklama
tak jak mówią - do roku starałam sie nie odciągać - i nie dodciągałąm, a potem był problem... na siłę da radę Piotrusiowi odciagnąc - ale ledwo się przeciska i sprawia mu to dużo bólu..

dziewczyny pisałam w inny mwatku - prosze o pomoc dla kolezanki w sprawie wytycznych przy diecie skazy białkowej...

Do góry