reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Magda - gratuluję... :)

załapałam dołka, nie dość że Piotrek wybył i jest taj pusto, to Bartek po tygodniu ma kolejne ostre zapalenie oskrzeli, poszłam w końcu do pulmonologa - alergologa: no i mamy do wyboru - bakterie, wirusty, alergia lub astma :(

a dzideciaczek znowu na lekach, w aptece wydałam około 350 zł :(

wizja mojego tico się oddala, wydaję całą kasę na leki :(

poptrezbuje dobrego lekarza o dobrek diagnozy - ile to dziecko może jeszcze znosić leków i badań :(

azik trzymajcie się z Bartusiem, niech szybko zdrowieje.
Wiem, że Ci smutno bez Piotrusia ale może to dobrze że go teraz nie ma, bo zaraziłby się od Bartka, a tak oddycha świeżym morskim powietrzem.

magdalena - i od nas GRATULACJE:happy:

catherinka - tak trzymaj i również gratuluję

azik - życzę zdrowia dla Bartusia, niech już się maluszek nie męczy więcej

brawa dla małej Lenki!!!!

caterinka: i ja tobie gratuluje!! dziecko bardzo motywuje prawda? i az sie chce uczyc bardziej ni zkiedy indziej ;-)

lenko:
gratulacje takze dla ciebie!!

ivka: nie zanudzasz tylko sie wygadac musisz a my po to jestesmy !! :tak:
co do mieszkania to my tez mamy zgryz, barzdo chcemy pojsc na "swoje" bo widzimy ze bartek coraz bardziej meczy dziadkow. wiecie trzeba w miare cicho sie zachowywac wieczorami itp. a to nie podoba sie za bardzo mojemu tacie, ktory czuje sie troche ograniczany. no ale jedyna szansa dkla nas to wynajem. tylko ze ceny... :szok: to nie sa na nasze fundusze i tzrzeba szukac kogos kto zgodzi sie na niewielka oplate... i tu pies pogrzebany :baffled:

azik: wspolczuje maluszkowi, ale mam nadzieje ze znajdziesz lekarza ktory w koncu dojdzie co mu jest i nie bedzie trzeba dawac niepotrzebnych lekow!

reklama
Do góry