reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

reklama
ja jescze tez z Poznania, ale nie wiem jak dlugo..bardzo mozliwe, ze wyjedziemy do Niemiec, konkretnie do Hamburga.dostalam propozycje z uczelni, moge tam kontunuowac studia i caly czas mysle, czy ja przyjac..z malym dzieckiem w obcym krau, troszke sie boje, a do tego maz bedzie mogl przyjechac po swojej obronie dopiero pod koniec czerwca, ja wyjade(jesli sie zdecyduje) w polowie, albio pod koniec marca.co o tym myslicie dziewczyny ??? moze wy dacie mi jakis nowy obraz tej sprawy

dziewczynki mam do Was pytanie, powiedzicie mi prosze skad bierzecie te napisy w podpisie it's a girl/boy/surprise??bo wszedzie szukam i nie moge znalezc:((

jedź, do hamburga nie jest tak daleko, bylebyś na miejscu pomoc do córci miała.
bo inaczej będzie ci bardzo ciężko.
rozumien że jezyk znasz dobrze i z tym problemów nie będzie ;)

reklama
nie, z jezykiem problemow nie ma.chociaz cos:)w Hh mieszkaja moi rodzice chrzestni, tyle tylko, ze oni tez pracuje..wiec musialabym znalezc kogos do corci..

Do góry