reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

reklama
kurcze ja nie pomyślałam o tym usg 3d :(
a jestem już 21-22tydz wiec zamin znajde odpowiedniego ginka
to juz bedzie za późno, szkoda

kasiula matula nie bedzie za pozno,dzwonilam drugi raz i powiedzial ze robi sie je 21-30 tyg,wiec sie sprez bo chyba warto,taka fajowa pamiatka jak za 20 lat moje dzidzi obejrzy siebie film pt. "u mamusi w brzuszku"

A ja co chwila sie przebieram raz w to raz w to raz w tamto juz chyba ze 20 razy,na glowe dostaje ;D,chce jakos piknie wygladac

Jestem...nie wiem co się działo ale nie dostaję powiadomień z forum...i nic do mnie nie dociera...
U mnie wszystko OK

Dziś zaczynam już 6 miesiąc...ale fajnie

Pozdrawiam Was serdecznie

ANIK78 pisze:
Żona pisze:
tak, teraz juz w miare dobrze, spadlam ze schodow na uczelni, i rzepke mam wybita, wsadzili mi noge w gips i jestem uziemion:(

Bardzo nam przykro :(, mężem się nie martw, bo pewnie jeszcze dzisiaj przyleci do Ciebie z kwiatami :)

chyba nie przyleci..poklocilismy sie juz kilka dni temu, od tego czasu nawet nie nie odzewal, w miedzyczasie bylam u gina, to zawet sie malutka nie zainteresowal, czy wszystko w porzadku:(

Żona to ja Ci bardzo współczuje...bo mój to ze mną na wszystkie wizyty chodzi do ginka...a nawet jak ma służbę 24 godzinną to szuka zastępstwa i leci razem ze mną...

Mam nadzieje ,że jednak będzie dobrze

reklama
zona a moze ty sie odezwij...........czasem trzeba isc na ugode w tej sytuacji jak jest dzidzius w brzuszku to tym bardziej maz nie powinien sie unosic honorem mimo wszystko w jakikolwiek sposob bys go nie urazila to nie powinien tak postapic.......odezwij sie pierwsza i porozmawiajcie bo tylko rozmowa moze tu pomoc

Do góry