reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
prosiłabym o malutką poprawkę nie magda tylko maga ;) a tak na marginesie to rodzice dali mi na imię anna maria

cześć dziewczynki...

no i moje złe samopoczucie przełozyło sie na coś więcej... ide do szpitala, moze do piątku mnie wypuszczą.

trzymajcie się

Wracaj szybko do siebie i do domku. W szpitalu jest smutno :(

Mamusie, może macie jakiś skuteczny sposób na kaszel. Syrop homeopatyczny nie działa. Bioparox też nie bardzo, gardło już dawno mnie nie boli. A kaszel jak był tak jest :(

agutek79 pisze:
Wracaj szybko do siebie i do domku. W szpitalu jest smutno :(

Mamusie, może macie jakiś skuteczny sposób na kaszel. Syrop homeopatyczny nie działa. Bioparox też nie bardzo, gardło już dawno mnie nie boli. A kaszel jak był tak jest :(

syrop z cebuli i cukru. w wątku : Osinka ratuj podałam przepis na miksturę, bardzo skuteczną przy przeziębieniach. Zdrowiej !!!

reklama
Premier Kazimierz Marcinkiewicz zapowiedział, że tak zwane "becikowe" będzie wypłacane od początku przyszłego roku. Wyniesie ono 1000 złotych i będzie przysługiwało osobom o najniższych zarobkach.
Premier podkreślił jednak, że "becikowe" otrzyma więcej osób, niż teraz otrzymuje zasiłek porodowy. Odpowiednie rozwiązania prawne ma jutro przyjąć rząd.

no i sprowadzili nas na ziemię - pomarzmy o pieniążkach, wątpię coby nagle byli w rządzie "dobrzy" i podnieśli próg - marzenia ściętej głowy, a chołota będzie sobie teraz robić dzieci do oporu, bo tysiączek będzie i znowu przybędzie gromada niechcianych dzieciaczków. :( czy oni w ogóle myślą???

Do góry