reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

witam laseczki . wróciłam właśnie z miasta. Mam dziś takiego powera, że chyba zaraz wyjdę z siebie. Noc przespana :) uff

rozgladałam się w sklapach materiałowych za materiałami, których moge użyć do uszycia różnych bajerów... I chyba przywlokę maszyne do szycia i będę działać.

dziś w Rossmanie pani kasjerka powiedziała: Bardzo panią proszę tu bez kolejki!!! Dziewczynki!! No radocha mnie rozpiera!! Widać moją Karolinę i to bez użycia szalika :) :)

Pytia!!! Super, że jesteś znowu z nami

Azik!! Pakuj manatki i Piotrka i przyjeżdżaj do mnie :)

Śłońce świeci i jest pięknie... ;D ;D ;D

reklama
fionka pisze:
osinka koga mamy dokładnie ten sam termin porodu i jesteśmy chyba na końcu w kolejce do rozdwajania ;D jak tak patrzę na suwaczki to czasami zazdroszczę tym brzuchatkom którym zostało np. tylko 50 dni i fajny będzie napewno ten moment kiedy w marcu będziemy się tu spotykać częściowo rozdwojone a częściowo jeszcze brzuchate ;D

fionka, koga i aniam - ale my się przynajmniej naczytamy na co zwracać uwagę podczas porodu, po nim, jak obsługiwac maleństwo ;) wszystko będziemy wiedziały od naszych mamusiek, które szybciej się rozdwoją !!! ;)

Osinka - ciąża jest donoszona od końca 37 tygodnia;
ja się nastawiam na luty - od 5-go mam pozwolenie lekarza, ale wolałabym w połowie miesiąca  ;D - tak jakbym mogła mieć jakieś życzenia  ;D

dzięki dziewczyny za info :) w sumie Agata mogłaby zrobić prezent tatusiowi na dzień kobiet ;) może sama załapalaby się tez na jakiś mały prezent z okazji swojego święta ;D

a ja bym tak chciała ze dwa dni przed terminem bo po to znając siebie będę umierać ze strachu że coś jest nie tak i panikować ale podobno pierworódki często mają tendencje do przenoszania, nie wiem czy to tylko gadanie czy prawda

ja Was proszę!!! Nie prowokujcie mnie!! Wczoraj wieczorem miałam straszny kryzys i chciałam urodzić.

Ciekawa jestem swoich reakcji, jak zaczniecie w połowie lutego się rozdwajać, a moja pewnie poczeka na swój czas (pod koniec marca)...

raczej gadanie fionka - z moich 6 znajomych pierworódek tylko jedna przenosiła, reszta urodziła przed terminem (mówię o tych, które rodziły zeszłym roku)

reklama
nie martw się kinga znając moje szczęście to ja urodze zamiast 28 marca na początku kwietnia i wy już będziecie pełnoetatowymi mamami a ja będę tęsknie spozierać na bb i zdjęcia waszych dzidziołków ;D

Do góry