reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
Gratuluje Mama Boo. U mnie lekarz nie dawał więcej niż 60 % na chłopaka. Miesiąc później nbie był pewien a teraz widziałam na 100 % klejnoty. Zgodnie z moim przeczuciem i męża będziemy mieli synka. A jak odpadną po porodzie klejnoty to córeczka sie wda w mamę - i tak będzie łazić po drzewach i nabijać guzy :):):)

agawa1: z tym przeczuciem rzeczywiscie cos jest. ja przez cala ciaze czulam ze nosze chlopca, na dodatek czest mi sie snilo ze nosze na rekach synka (chociaz zawartosci pieluszki nigdy nie widzialam :) ) i tu prosze wczoraj pokazal swoje jajuszka (a tez do tej pory miala byc dziewczynka).
a co do koloru ubranek to rzeczywiscie tak bylo przynajmniej u nas (na dolnym sl.) tak jak pisala brusia, wg ubran matki boskiej i jezusa.

osinko: przekarz jej od nas pozdrowienia!!! i powiedz ze jak ona sie denerwuje to my razem z nia!! ale mam nadzieje ze jest pod dobra opieka i nic jej ani malenstwu nie grozi. a wiadomo juz dokladnie ile beda ja tam trzymac tzn ile przedluzac??

no kasiulka tylko ja juz sie obawiam o to przeczucie bo sprawdzilo sie co do plci malenstwa ale mecz mnie druga kwestia: chodzi za mna wrazenie ze urodze wczesniej niz mi sie zdaje tzn. na pewno przez 16 marca :D i jak to traktowac?? wierzyc czy nie?? :)
w tym tygodniu (tak na wszelki wypadek) koncze z wyprawka :p

reklama
no wlasnie- ja juz po wczorajszym szoku na usg poprosilam malenstwo by tak za czesto mnie nie zaskakiwal ale czy poslucha??

Do góry