reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
No, no, brzmi nieźle. Ciekawe, czy pomysł wypali. Kiedy wreszcie zajmą się wydłużeniem tego macierzyńskiego?? Mam nadzieję, że sie załapiemy.

żyję ale ledwo ledwo

byłam w poniedzjaiąłek u gina no i szyjka mięknie i ma 0.5-1 cm mam leżeć i na siku wstawać tylko no i szybki prysznic z asekuracją

kłuje mnie szyjka i nie mam siły siedzieć :(

ale to kłucie podobno może być bo mały głową naciska

aga to lezec i nie wstawac u mnie tez krucho ale jak to sie jutro dowiem,ja juz od lezenia na glowe padam

mi też

chce mi się ryczeć i nie mam siły leżeć

ale szukając dobrych sron to przynajmniej u siebie w domku _ oby jak najdłużej

pełznę do łózka jutro może zajrzę jak się dokulam te 2 metry ;)

mam prośbę moje nr 0606535883 i 0600415363
miałam wasze niektóre ale zmieniłam komórkę i przepadły niech mi któraś puści sygnał albo smska żebym miała nr

w tej chwili korzystam z tego pierwszego nr

reklama
Dołączam do Was dziewczyny! 9 marzec, od poczatku wskazanie na synusia. Czuję, że się sprawdzi. Od początku pokazuje się od najlepszej strony ;D.
.png

Do góry