reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

dzisiaj w nocy i wieczorkiem mia łam jakieś skurcze bolało ale były bardzo nieregularne było ich kilka ale bardzo bolało jutro lecę do gina o ile dzisiaj nie urodzę :)

reklama
koga pisze:
iwosz pisze:
Koga - w Warszawie też słońce i ciepło :) Jak się dziś masz? (poza dusznością)

iwosz - niby wszystko ok, ale dawna beztroska zniknęła i cały czas myślę czy mały jest zdrowy i co z tymi nóżkami - to jednak 3 tygodnie różnicy: kość udowa na 32 tydzień, brzuszek - 35, główa - 36

koga jak ja byłam na 3d to zawsze w nawiasie podane są normy od do i np. u mnie kośc udowa była na 32 tydzień a norma w nawiasie że od 31 tyg i 3 dni do 33 i 5 dni

więc uważam że nie masz się czymprzejmować

tak samo jak masz normę na jakiś składnik krwi od 11 do 15 np a ty masz 11,8 to jest oki nawet jakby było 10,5 albo 15 ,3 przy takiej normie nic takiego

poza tym nie zawsze lekarze są dokładni tak samo jak sprzęt

magdalenaB pisze:
hmm, ja tez juz zaczynam sie martwic mama boo, nigdy na tak dlugo chyba jeszcze nie zamilkla...mam nadzieje ze z nia i maluszkiem wszystko oki :)
pytia: podzielam opoinie ze wygladasz swietnie, a maluszek... przeuroczo!! :D

magdalena trudno w takiej sytuacji powiedzieć coś pocieszjącego, mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i że to niemiły koniec zapowiadający jakiś fajny początek ;) trzymaj się

hej!
Kupiliśmy wózek, teraz tylko czekać na skurcze! Aha jeszce spakowac torbę do szpitala, żeby mężuś o niczym nie zapomniał. ;D Tak już bym chciała mieć dzidzię przy sobie.
.png

witaj Agulek!!

Magda - mam nadzieję, że wszystko się ułoży choc może na dziś trudno wam tak mysleć...

reklama
Magdalena - strasznie mi przykro, bo wiem, jak teraz potrzebujesz poczucia bezpieczeństwa i stabilizacji. Musisz wierzyć, że wszystko sie dobrze ułoży.
Osinka - ja dopiero wczoraj uświadomiłam sobie, że trzeba by się zważyć, dotąd tak byłam pochłonieta maluszkiem, że w ogóle nie przyszło mi to do głowy; Problem w tym, że nie mam w domu wagi, a na razie jestem raczej uziemiona. I jeszcze jedno mi sie przypomniało, co chyba jest troche dziwne: nie porbrali mi w szpitalu nawet krwi po porodzie, więc nawet nie wiem, jak tam z moją anemią.

Kinga, na specjalne życzenie dla ciebie, wklejam zdjęcie:

Do góry