reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
dziekujemy ze wszystkie zyczenia!! tak milutko bylo je tu poczytac :D

my tez zyczymy wszystkim dzieciaczkom ktore mialy niedawno SWOJ DZIEN wszystkiego co najlepsze, niech nam rosna wszystkie zdrowe, silne i sliczne

a jak tam wyniki dziewczyn?? amiam, mamyoli, felquy??

mam nadzieje ze wszystkie dobre ::) ;)

Hej Magda!!!Witaj z powrotem!
Co do wynikow mam -ale kurcze norm nie mam -wiec nie wiem jeszcze czy wszystko ok-gdzies cos mi sie w ktorejs gazecie Dziecko o oczy obilo jak interpretowac wyniki badania krwi u dziecka-musze poszukac, ale na razie Jas spi akurat w tym pokoju w ktorym wszystkie gazety mam

felqua pisze:
Hej Magda!!!Witaj z powrotem!
Co do wynikow mam -ale kurcze norm nie mam -wiec nie wiem jeszcze czy wszystko ok-gdzies cos mi sie w ktorejs gazecie Dziecko o oczy obilo jak interpretowac wyniki badania krwi u dziecka-musze poszukac, ale na razie Jas spi akurat w tym pokoju w ktorym wszystkie gazety mam
Felgua,znalazlam cos,popatrz
http://kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,54938,2906759.html

czołem dziewczynki - ja przelotem między porządną kolacją, a moczeniem się w wannie. z Piotrkiem siedzi Krzysiek, bo ja już odpadłam psychicznie i muszę odpocząć chwile. popieprzyło się od wtorku popołudnia totalnie. we wtorek wieczorem dostałąm do popkoju 2,5latka rozwrzeszczanego na maksa i bardzo nieposłusznego. dziecko ma problemy psychologiczne a nie neurologiczne i jego pobyt na neurologii to pomyłka totalna. przez niego Piotrek mój śpi na korytarzu, bo on wyje non stop, a zasób jego słownictwa ogranica siędo: łiłiłi i brrrrrrrrrrrrr. masakra. chodzi spać w okolicach północy a w dzień to szkoda nawet gadać. od wczopraj od 11 do dzisiaj do 11 Piotrek miał robioną ph-metrię - nie życzętego najgorszemu wrogowi. Piotrek wył a ja razem z nim. nie spałam z mamą całą noc, bo trzeb mu było non stop trzymać rączki żeby nie wyrqał sondy. jutro rano tomografia, a wieczorem na przepustkę i powró do tego cyrku w niedzielęwieczorem.

reklama
Oj Boziu,Kaska,wspolczuje naprawde.Powtarzaj sobie tylko ze juz niedlugo wszystko sie skonczy i z Piotrusiem wrocicie do normalnosci.Pewnie na poczatku bedzie troche zestresowany ale najwazniejsze ze bedziesz przy nim.Trzymaj sie!!!!!! :-*

Do góry