reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
dziewczyny czy mogłasbym prosić o czyjś numer komórki ???
wyjade w sumie nawet sama nie wiem kiedy i tam tez na początku z internetem bedzie lipa wiec chciałabym sie czasem do was odezwac chociaz smsem
jesli jest któraś z was ktora nie ma nic przeciwko napiszecie mi na priva :)

JESTEM!!! W koncu zakupilismy nowy monitor i moge korzystac z kompa! Strasznie happy jestem!
U nas po staremu, Jas jak zwykle jasiowy-tyle tylko ze z braku kompa wiekszosc dnia spedzalismy na spacerach. Buziaki dla wszystkich

catherinka pisze:
A co się dzieje z Pytią i Fionką? Dawno ich nie było... Mam numer do Fionki, więc napiszę do niej jutro.

Żyję jeszcze, chociaż ledwo. W szkole kiepska atmosfera, roboty dużo, w dodatku dyr. właściwie zmusił mnie do podjęcia studiów podyplomowych w tym roku. Trzy dni temu Jaś dostał wysokiej gorączki i biegunkę. Okazało się, że to jakiś wirus żołądkowy. Dzisiaj jest już trochę lepiej, bo gorączka spadła. Ale pupcia tak mu się od tych kupek odparzyła, że masakra. W dodatku mężuś też chory. A ja zmęczona jak cholera :(

reklama
Oj no to masz co robić Pytia
przytul.gif
Biedny Jasio, ucaluj go ode mnie, mam nadzieję, że wirus szybko zniknie!

Do góry