reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Dziewczyny a ja nie wiem jak tu doszukac sie najszybciej postow na ktore odpowiadalam lub odwiedzlam w ciagu dnia :confused:i ktos mi na nie odpowiedzial nie wiem czy jasno sie wyrazilam ale mam nadzieje ze mnie zrozumiecie:baffled:

ja juz nie mam sily! bartek od kilku nocy spi okropnie, pobudki co 40 min najdalej co godzine, najczesciej z placzem i to jeszcze z otwartymi szeroko oczami :( trzeba go nosic przez 15-20 min i zasypia... o co chodzi?? ze zab to juz wiem, ale sie juz przecial wiec powinno byc lepiej a tu....

reklama
magdalena u mnie to samo...tragedia od kilku dni chodzę mega niewyspana, jest to tym bardziej dziwne,że mała od kilku miesięcy przesypiała już całe noce, zębów jak na razie u jagody nie widać, więc nie wiem co jest przyczyną, najgorsze jest to,że we wtorek mam egzamin poprawkowy, wielu rzeczy jeszcze nie umiem, a ciężko się uczyć podpierająć się nosem z zamkniętymi oczami....

Do góry