reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Maga mocno trzymam kciuki!:-)napewno zdasz:tak:

Kasiula Matula mam nadzieje ze kuzynka dzielnie sobie poradzila i wszytsko jest ok;-)

Catherinka szkoda ze malo bedziesz zagladac do nas ale postaraj sie przynajmniej na chwile:happy:bo bedzie nam ciebie brakowac.Wow Filipek ma prawie dwie jedynki no rosnie ci chlopczyk:-)

reklama
maga: ja tez trzymam kiuki mocno!!! dasz rade na pewno!!catherinka: gratuluje checi studiowania!! bartek tez rozgadany :) bnajlepiej wychodzi ta-ta, bla-bla, aba, ne-ne itp :)

maggusia wlasnie nie mam pojecia juz pisalam do niej i jej siostry i nikt nic sie nie odzywa
pewnie odpoczywa po porodzie bo jak jej wody zaczynaly odchodzic to musieli przyspieszyc porod luc cc tak mi sie wydaje

dzieńdoberek
witamy
powróciliśmy z wojaży - było bosko
tylko nie wiem kiedy ponadrabiam wszystkie wątki - pewnie to nierealne.:no:

Kasiula Matula trzymam kciuki i mam nadzieje ze wszytsko juz ok!:happy:

Kasia 76 witaj!fajnie ze jestes znow z nami:-)opowiadaj jak bylo i koniecznie zdjecia wklejaj.

witamy kaśka :-)

co do mojej kuzynki rzeczywiscie zrobili jej cesarke chłopiec 4kilo nikolas na nasze mikołaj ma być
dobrze ze juz po wszystkim pewnie sie cieszy jak my kiedys :tak:

reklama
Do góry