reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

A ja lubię imiona kwiatkowe ;-)
Kalinka, Malwinka, Anielka, Asia

A dla chłopczyka:
Jaś, bardzo lubię imię mojego Dominika (Domiś, Domik) :) ale to może z sentymentu
a może Filip, Iwo, Wojtuś, Krzyś, Tymek

mamaoli Laura bardzo mi się podoba :tak::tak::tak: śliczne i jakie oryginalne :)
może tu znajdziesz coś inspirującego ;) (uwaga u mnie długo się ładuje)
Ksi

reklama
U nas jakby była dziewczynka to miała być Iga, zresztą jak będzie córa to i tak będzie miała tak na imię:tak: . Podoba mi się jeszcze Marta i Zosia i Kaja ( to imię mojej bratanicy).
A dla chłopczyka fajne jest Igorek, Szymek i Maciek.

Moja Iga ma 7 miesięcy 3 tygodnie i trzy dni. Jest z niej taki wiercioch że czasami opadamy z sił. W nocy to chodzi na śpiąco po całym łóżku. Ciekawa jestem czy inne dzieci też tak się kręcą w nocy???

podobno to normalne, przy tym spia nie spokojnie...
moj brat tez bedzie mial dziewczynke i wymyslil: olimpia (ło matko!) ;-) i weronika wlasnie :-)

u nas chlopiec mial byc Kubusiem i jesli bedzie chlopiec to bedzie Kubus wlasnie a dla dziewczynki podoba mi sie Maja i Kaja :-Dteraz do glowy przyszla jeszcze Gabrysia i zawsze podobało mi sie Łucja i Wiktoria ale o tym juz Jacek slyszec nie chcial no i Blanka...

cieszę się że Wam się Laura podoba, gorzej z moim Michalem;-)
tylko jakos zdrobnienie mi nie bardzo pasuje no bo jak "laurka"?
Kaja mi się też podoba, Majkę już mamy u mojej kuzynki
zrobiłam sobie liste:-) imion dla Ewentualnej dziewczynki
może któreś z tych nam się obu będzie podobało;-)
KAJA
KAMILA
PATRYCJA
LAURA
ANITA

ale i tak pewnie bedzie chłopak:-D

Mamooli u nas dziewczynka miala nazywac sie Pola i jak kiedys bedzie Igorek mial siostre to tak wlasnie bedzie sie nazywac chociaz moj M chcial zeby byla Gabrysia(Gabi) ładnie sie zdrabnia

reklama
Do góry