reklama

Watek Kulinarny - nasze przepisy :-)

Karolina dopiero doczytalam przepisy, musze wyprobowac ten z tunczykiem bo jeszcze tak nie robilam. Brzmi pyyysznie :-) O na krewety i inne tego typu stwory to sie pisze, szkoda tylko ze u nas tak ciezko surowe te stworzonka dostac swierze. Bo te w mrozonkach to juz podgotowane sa i nie takie dobre.

reklama
to ja też muszę się na targ wybrać i poszukać papryki, może w weekend zrobię :tak: u mnie dziś bigos z młodej kapuchy, pierwszy raz robię mam nadzieje, że towarzystwo zje bez gadania :tak:

ja z okazji dnia bez slodyczy, zjadlam przed chwila nalesniki z nutella , brzoskwinia i bananaem :))) hiihhi

nie no jak nie potrafie nie zjesc nic slodkiego

Werka nie kus, bo mam do ciebie kawalek, ale przyjede w 2 godziny hehehehe

kicia ja mam na to wywalone, nie potrafie nie zjesc jak mi slina kapie do kostek :))
tylko mam teraz taka hiper zgage ze nie pytaj hehe, za kare :)

ja wczoraj dostalam takiej ochoty na grochowa zupe, ze w 10 minut bylam w sklpeie po wedzonke i groch luskany :))
i robilam od razu :), zjadlam jedna miseczke i mam jeszcze na dzisiaj pol garnka :)))))

Ostatnia edycja:
bardzo smaczna, idealna na sezon paprykowy:) z tym że dałam 4 papryki żółte i 2 czerwona bo akurat takie w lodówce miałam, a zamiast groszków ptysiowych grzanki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry