reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

ja myślę Klaudię przerzucić na spacerówkę tak za miesiąć..choć nie wiem, czy nie wczesniej- bo juz prawie mi sie w gondoli nie mieści:-D i tu zastanawiam sie, peewnie4 juz do Uk nie bedę zabierała wszytkiego..tylko spacerówkę..(chodzi mipo głowie nawqet kupienie jakiejś lżejszej.., choć nie wiem, czy one nie są "letnie"..:/..się zobaczy:baffled:

Patrycjo- obiecuje zamieścic fotki kozaczków..ale niestety dziś juz nie dam rady- nie mam przy sobie aparatu:/..

reklama
aa..Klaudys była dziś na spacerku(oczywiście cały czas grzecznie spała:-D- śmieję się, bo co ktoś zajrzy do wózka do Klaudii- to śmieje sie"o- Mala znowu..jak zwykle śpi":-D
Teraz znowu poszła na spacerek - z babcią-moją mamą
do południa szwędałysmy sie po sklepach::-) poźniej dołączył do nas tatuś Klaudii..obiadek..i znowu spacerek...Ja odpadlam- tatus też..Mała dzielnie sie trzyma:-p

ach i jeszcze cos- wczoraj przyszło w końcu nosidełko!:L)- jest bardzo ładne- pochwalimy sie nim przy okazji- tak czy siak- dzięki niemy z Małą obskoczyłam bank, pocztę, i wstąpiłam do kumpeli na kawkę:0..po drodze załatwiłam 100-ce spr..więc jak dla mnie - nosidełko strzal w 10-tke..z tym, ze Mała w nim nie spi:)- i po tych 2 h marudziła już troszeczkę..ale generalnie bardzo jeju sie podobało- śmiała sie i piszczała w głos:)

Rusalko a u nas odwrotnie jak maly w czyms nam przysnie to wlasnie w nosidelku. Gondoli nienawidzi i tyle. a nosidelko to stanowczo u nas najlepszy jak dotac zakup:-)

Patrycja ja z wozkiem jeszcze niczego nie robilam tzn. nie smarowalam bo nic mi nie piszczy. Jedyne co mnie zastanawi to po co sa w hamulcu dwie pozycje jak tylko ta ostatnia dziala;-0

Baska nie ominie nas ten problem bo Julek juz teraz okazuje niezadowolenie jak mu sie rece wklada w rekawy. Reszta jest ok ale tego akurat nie lubi. Na razie nie jest najgorzej ale jak dojdzie kilka warst to pewnie bede inaczej spiewac. Ale i tak teskni mi sie za jesienia;-)

A wszystkich teskniacych za latem zapraszamy w gosci:-)

moją Kluskę rozprasza zmieniający sie obraz:)..ale moze to kwestia przyzwyczajenia:)- bo nawet jak jest w gondoli- to jak nie zasunę budki- to ogląda i wyrywa sie na ręce:)..

Ja wczoraj byłam pierwszy raz na spacerku w spacerówce... i musze powiedzieć że rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W gondolce na spacerze to mógł jedynie spać i po spaniu góra 10-15 min. poleniuchować, czyli spacerek góra 50 min do 1 godzinki. A w spacerówce jadnie poleżał ok 40 min. obserwował wszystko do okoła i oszedł grzecznie spać : prawie 2 godzinki na dworze!!!! rewelacja

reklama
A u nas byla dzisiaj inaguracja kombinezonu jesiennego..Matiemu bardzo sie podoba, nie prostestowal jak mu zakladalam, choc rekawki nie sa w kombinezonie za szerokie - takze lepiej wygladal, w praktyce gorzej, jak bede kupowac zimowy to musze na to zwrocic wieksza uwage
Dzisiaj zalozylam MAtiem kombinezon na body z dlugm rekawkiem i rajstopki...przypuszczam ze jakbym jeszcze zalozyla sweterek, to juz bym rekawa od kombinezona nie zalozyla...
Bylo mu bardzo cieplutko i zasnal po 17 minutach spacerku..coprawda tylko na 35 min ale zawsze..
My jescze w gondoli ale ledwo sie Mati miesc a juz szczegolnie w tym kombinezonie..Juz od jakiegos czasu mamy podniesione dno i Mati oglada obie swiat..
Tez mysle ze juz pewnie za miesiac trzeba sie bedzie przesiasc na spacerowke...albo i szybciej...

Do góry