reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

I Ja Karmię Gdzie Popadnie;)
Wczoraj Jednak Nie Było Takiej Potrzeby...wyszłyśmy O 10.30 I Wróciliśmy O 15- Klaudia Non Stop - Spała!:)
Oczywiściwe Takze Skorzystałam - Kupiłam Sobie Wypasione Kozaczki!:)

Aai Chcę Poidkreślić, Ze Po Basenie Też Noc Całą Przespała Od 21.30 Do 7.40..i Potem Ten 'wyczerpujacy" Spacer..czy To Dobrze, Ze Tak Dlugo..duzo śpi?..poza Tym Jest Bardzo Energiczna, Ruchliwa - Silna..gaduła Maxiora:)!..a Miedzyuczasie- Spiąca Królewna..
Aaa Po Tatusiu Kocha Rybki..badz Chodzi O Te Bąbelki- Wode..bo Rwie Się, Macha Raczkami, Nóżkami..:) I śmmieje W Głos:)

reklama
A my dzis pierwszy raz bylismy "wersia spacerowa" na spacerze...i w takich miejscach dzis sie krecilysmy...

P1010068_1.JPG

P1010074.JPG

P1010076_2.JPG
P1010085.JPG

P1010098.JPG

P1010086.JPG

P1010088.JPG

P1010090.JPG

P1010100_1.JPG

Patrycja podkladalas Naomi cos pod pupe aby bylo bardziej plasko? Zasadniczo spacerowka nie wyglada na za duza a Naomi na zadowolona wiec moze i ja Julka przerzuce;-)
Swoja droga super sposob na usuniecie rozpraszaczy - czapa na oczy;-)
No i fajna jesien macie. Mnie sie juz tak teskni do jesieni a tu u nas ciagle lato i lato....

Cicha nic nie podkladalam...spacerowka juz teraz na nia jak ulal...jak wygodnie sobie siedziala...A czape to sama sobie tak czasami zrobi...i zaraz ja to usypia...;:-)

Sylwia spacerowke mam przerobiona z gondoli...:-D a firma to bagaboo-model Cameleon...udalo sie kupic raz a pozadnie...jestem z wozeczka bardzo zadowolona ,mimo malych kolek z przodu nawet po lesie i wyboistych chodnikach jezdzi sie dobrze...

Cicha dzis dopiero ogladalam ta cd co dorzucaja do instrukcji...W szoku bylismy jak wsztystko dokladnie zilostrowane...no i kilka rzeczy dowiedzialam sie nowych o mozliwosciach wozka... :-D

Ja mozliwosci juz za wczasu mialam obczajone i wyprobowane:-) Tylko jeszcze do tej pory gwarancji nie aktywowalam - jakos caly czas zapominam.
No i przezucamy sie na spacerowe skoro Naomi tak wygodnie w niej bylo. Gondola i tak stoi juz dawno w kacie a specery to z fotelikiem albo z nosidelkiem.
A swoja droga pompowalas juz kolka bo u mnie widze,ze jakos powietrze troche zeszlo i zastanawiam sie czy sie zabierac do pompowania.

Nie nie pompowalam jeszcze ale juz chyba czas...Bo odrobine zeszla...Ale skoro dali taki wypasiony worek z kacesoriami do pielegnacji jego to bede dzialac...A tak na marginesie-to oliwilas juz kolka?tam dali jakies bajery ...

reklama
Cicha ja tez się chętnie zamienie!!!! A jak Julien będzie się ubierał tak "chętnie" jak Karolek w ciepłe rzeczy to jeszcze będziesz się modlić o powrót ciepłej pory ;) U nas na topie codzienna histeria przy ubieraniu, ale oczywiście Tobie tego nie życzę - może Ci ominie

Do góry