reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek spacerowy

reklama
U mnie też było ciepło:-) :tak: .... ja nie ubieram czapki chyba ze wieje bardzo silny wiatr a do tej pory miał ubieraną czapke tylko sporadycznie - chyba wyrodna jestem bo baby na mnie gadaja jak jedziemy na spacer:-) i upominaja dlaczego dzidziuś bez czapki:tak:

haha- 19 paż napisałam, ze gdzieś za miesiać klaudia przesiada się do spacerówki-/...a dwa dni poźniej jeździła własnie w spaceróweczce;)- bomba1\! całymi dniami teraz na spacerkach- gł w pozycji leżącej - bo to jak juz wiecie- "śpiąca królewna"..ale jak ją"nudy biora"- to lekko podnosimy oparcie;)

zazdroszcze pogody bo u nas temp w okolicach 14 stopni ale do tego pada i dziś był chyba 2gi dzień w życiu Karolka (licząc od ukończenia 5 dni) kiedy nie był na spacerze! moja mama nie wyszła bo padało, ja bym może i wyszła ale jak wróciłam z pracy, obiad, karmienie, spanie małego-i zrobiło sie już za późno - przyznaję ze po pracy i zrobieniu paru innych rzeczy po prostu mi sie nie chciało

a my już dawno nie byłyśmy na takim normalnym spacerku bo jak ostatnoi wziełam ja na spacer to ja tak przewiało ze szkoda gadać tydzień beczałam ze taka głupia jestem
ale jutro to chyba sie wybierzemy jak będzie ładnie

Dziewczyny ubieracie już maluchy w zimowe kombinezony? Ja trochę się jeszcze wacham bo w co ubiorę go zimą? A co zakładacie pod spód?

reklama
Fusik - ja mam taki cieńszy kombinezonik z polarku i jego właśnie zakładam. Pod spód tylko dresik, body i skarpetki, ew. jeszcze w wózku kocykiem przerzucę... Ale myślę, że nie jest za ciepło na kombinezonik... Dzisiaj u nas było zimno jak cholera. Tak zmarzłam, że guzika w spodniach nie mogłam zziębniętymi palcami rozpiąć...

Do góry