reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek TYLKO dla chwalipięt!!!

reklama
Witus wczoraj skończył pół roku i podsumowuje my.

Ząbków brak, dieta to póki co sam cyc.

Drzemki w dzień różnie, zazwyczaj trzy, w tym jedna z 1,5h a reszta krócej, ale zawsze po pół godziny trzeba siedzieć i bujać wózkiem.

Turlanie bez problemu na wszystkie strony, podnoszenie do raczkow i przerzuty pupy na wyprostowany nogach. Do siadania zupełnie się nie zabiera.

Gada różne rzeczy, ale z powtarzalnych to nej nej nej jak go odkładam, albo robię coś nie po jego myśli.

Śmieje się dużo i głośno, zwłaszcza przy zabawach, tańcach i samolocie.

Undomiel najlepszego dla Witusia :)
Jak sobie przypomnę osiągnięcia Szymka jak kończył sześć miesięcy to ruchowo było porównywalnie. Więc radzę cieszyć się z ostatnich chwil spokoju :p

reklama
dziś mija pół roku, jak Melania jest z nami :szok: szok jak to leci. Z tej okazji ubrałam ją ładnie. Z ładnie zostało niewiele po obiadku... i o dziwo tym razem to ja więcej szkody narobiłam.

Od wczoraj moje dziecko raczkuje :cool2: zdolna baba. Dzisiaj córka mi pokazała, że komputer stacjonarny, głośniki i wzmacniacz to rzeczy drogie i nie powinno się ich stawiać na ziemi. Pokazała też, że kabel który zwisa do ziemi z radia, na którym stoi pochłaniacz wilgoci, to świetna zabawa. Jak się do niego zbliża to mama zaczyna biegać i śmiesznie krzyczeć.
Może jeszcze jej się odwidzi z tym raczkowaniem...

Do góry