reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja tez wzoilam corke w spacerowce i nakladanym nosidelku do po roczku-mialam graco tour delux-bardzo wygodny byl ale to bylo lato;-)sierpien i upaly.Dlatego teraz zdecydowalam sie na gleboki.
Co do spacerow to u nas kaza wychodzic od razu jak sie dziecko urodzi ,lezalam 4 dni po cesarce w szpitau wiec na 5ty dzien bylismy juz pare minut na dworku.I od tej pory jestesmy codzien ,zima czy lato.Dodam ze Vanessa miala 3 razy katar w swoim 2 i pol letnim zyciu ,nigdy nie byla chora,zero goraczkowania.Tym razem zrobie podobnie:-)

reklama
modroklejka z gondolka wychodzi ponad 16 kg niestety :-(bardzo szukałam informacji na ten temat bo chciałam własnie go ale jak pomysle o wnoszeniu to niestety musze zrezygnować :-(
co do spacerków to w zimą najpierw musi sie dzicko przyzwyczaić do temperatury domowe potem się weranduje(tak to jakos się chyba nazywało)a później spacerki oczywiscie jak temperatura jest na plusie schodzi tak ok 1,5 tygodnia a latem oczywiscie można szybciej bo nie ma różnicy takiej temp.miedzy pokojową a dworem więc niema ryzyka ale każda z nas zrobi jak uważa ;-)

Witajcie mamusie
Mam do sprzedania wózek X-Landera wersja XA wraz z fotelikiem samochodowym i wszelkimi adapterami. Posiadam cały zestaw ponieważ mieliśmy go zostawić dla drugiego dzidziusia, ale już jest w drodze i w tej sytuacji musimy pomyśleć o wózku dla rodzeństwa. Wózek jest w bardzo dobym stanie. Same zobaczcie moje ogłoszenie.GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Pozdrawiam i powodzenia na porodówkach, ja mam termin pod koniec lutego więc może nawet do Was dołączę, jak dzidziuś nie będzie się spieszył :-):-)

Wózek X-Lander model XA - spacerówka, gondola, fotelik : Ogłoszenie w Dwukropek.pl

Ja jestem tak wsciekla ze hoho! :wściekła/y: Licytowalam wozek, fajna okazja jak dla mnie i juz bylam pewna ze bedzie moj, juz szampana w myslach otwieralam a tu kiedy zostala "niecala minuta" do zakonczenia ktos przebil! Juz brakuje mi sil do tych wozkow. Zaden ktory jest w moim zasiegu finansowym mi sie poprostu nie podoba (w sensie jakosciowym). :-(

Ja jestem tak wsciekla ze hoho! :wściekła/y: Licytowalam wozek, fajna okazja jak dla mnie i juz bylam pewna ze bedzie moj, juz szampana w myslach otwieralam a tu kiedy zostala "niecala minuta" do zakonczenia ktos przebil! Juz brakuje mi sil do tych wozkow. Zaden ktory jest w moim zasiegu finansowym mi sie poprostu nie podoba (w sensie jakosciowym). :-(

a na jaki polowałaś ?

reklama
a moze to zalezy od rodzaju gondoli? bo jest kilka...z reszta dla mnie te 2 kg w tą czy w tamtą nie maja znaczenia...na szczescie nie musze tego wozka nigdzie wnosic...dosłownie po 5 schodach do domu-a potem do pralni gdzie bedzie "parking" dla wozeczka

Do góry