reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Ja co do pieluch jestem chyba wiec malo wymagajaca-rzadko kiedy sama je kupuje bo zazwyczaj kto do nas wchodzi to z jamimis pieluchami:tak:Toleruje zarowno happy,jak i huggies jak i pampki.Specjalnej roznicy nie widze miedzy nimi.Innych chyba nie uzywalam bo nie kojarze.

reklama
my uzywamy od początku pampersy - ja zawsze wypatruje promocji w realowej gazetce i jak takowa sie pojawi to wysyłam P. po 4-6 wielkich paczek:-D i zamiast płacic 49-52zł płace np. po 42zł - ale ze mnie biznes woman, co?:-D szkoda tylko ze tyle kasy na raz trzeba wydac:baffled: no ale później jest spokój na jakis czas:tak: Zreszta my ogólnie dzidziusiowe zakupy (pampki, chusteczki, mleko, słoiczki itp.) robimy srednio raz na miesiac. Paweł nie lubi marketów wiec jak jedzie to kupuje wszystko hurtem;-) i później targa wszystko z samochodu na kilka razy na 3 pietro. Tak wysoko mieszkac to porazka:-(

Karolka-boskie!Ja juz je wklejalam tutaj-to byl moj typ,tzn jeden z 2 typow z troche drozsza krowka ktore wklejala Moje Malenstwo.Ja bym to brala na Twoim miejscu-osobiscie mam upatrzona zyrafke pomaranczowa:-)No tylko zakup nie na ten miesiac bo i wyjazd,i zaliczka na lokal,kaski nie ma zbytnio,musi poczekac kilka tygodni:baffled:
Ale upatrzone jest:tak:

bardzo fajne łóżeczko! :-)

A właśnie, mam pytanie, czy opuściłyście już łóżeczka na dolny poziom?
Chyba juz czas...
Jasiek się w nim przekręca, obkręca i różne wygibasy robi, zaczyna się tez już podciągać za brzeg łóżeczka (ze 2 razy mu się zdażyło)

Na moim jest napisane że na górnym poziomie może spać dziecko do wagi 6,8 kg, a Jasiek waży już 8 :baffled::baffled::baffled:

Dominika - my mały łożeczko z 3 poziomami i jak narazie Nadia spi na srodkowym bo dolny to dopiero jak dziecko wstaje, na srodkowym nawet jak siadzie to nie wypadnie:tak:

reklama
Karolka - ja też zastanawiałam się nad tym łóżeczkiem ale wybrałam inne. właśnie ze względu na dwa poziomy. na dół odkładałam ją jak wracaliśmy i nocowaliśmy i dziękowałam bogu, że mam jednak dwa poziomy. Łóżeczko bomba ale pomyśl o tych dwóch poziomach...

Domi - moje łóżeczko ma dwa poziomy (drewniane) i jeden jest na śrdku a drugi na samym dole więc ja jeszcze czekam i schylam sie strasznie mimo że to połówka łóżeczka

Do góry