reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Saro fajny ten wózio a kolorek bajka, a z tą wagą nośności do 15kg to chyba wszystkie tak mają, chociaż w moim maclarenie jest do 29kg, ale mam nadzieje, że nie bedę musiała Zośki wozić jak dobije do takiej masy:-). Oskar ma 13 lat i waży 33kg

reklama
Sara, najwazniejsze, że Wam wózeczek się podoba i oby sie dobrze sprawował. O wadach sprzedawca Wam powiedział a jednak go wybraliście - to musiało być przeznaczenie :-D
Zresztą swoją drogą wiedziałam, że kupicie coś teraz a nie na wiosnę :-D:-D:-D

Eve-ja tez tak podejrzewalam ze kupimy teraz...podejrzewalam z kazdym dniem kiedy sama nie daje rady wniesc dotychczasowego wozka i musi to robic maz,sasiad lub przechodzen-to uciazliwe.A wozeczek podoba mi sie coraz bardziej,wymacalam raczke do przenoszenia na stelazu-jutro sprobuje go wniesc po schodach w reku:tak:

sara-sprawdz te spiworki bo mzesz sie miło zdziwic-ja sie mile zaskoczyłam ze za ten do mutsty zapłaciłam tylko 159 zł.-myslałam ze ok 250 bedzie zwłaszcza ze do mury kosztowały 350 zł

ja do maclarena śpiworek tzn takie okrycie na nogi dostałam w standardzie, ale do jane muszę kupić, oryginalany, firmowy kosztuje ok 300zł to trochę przesada tymbardziej, ze za wózek zapłaciłam 450zł, więc kupię jakiś nie firmowy na allegro za 70zł i już. Muszę tylko sprawdzic czy pasy będą pasowały.
Eve ty tez masz wóżeczek firmy jane kupujesz spiworek oryginalny???

ewelcia86- ja licze na zimę białą i z duż ilością śniegu...ale te sanki to wszystkie takie zwykłe...a ja chcę dla Szymona sanki z BAJERAMI :-D

reklama
atsonia-dla starszaków widziałam takiw ybajerzone sanki-cos a'la skuter sniezny z kierownica, ale do zjezdzania i ciągniecia przez rodziców, ale dla maluchów tylko takie z oparciem-albo drewnianie albo mealowe

Do góry