Wezu
Fanka BB :)
u nas we wrześniu też było słabiutko, długo po chorobie dochodziliśmy do siebie.. i jakoś tak do du.py ten wrzesień...U nas w tym cyklu praktycznie zero![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas we wrześniu też było słabiutko, długo po chorobie dochodziliśmy do siebie.. i jakoś tak do du.py ten wrzesień...U nas w tym cyklu praktycznie zero![]()
Pierwsze co dostałam od psychiatry to witamina D w końskiej dawce bardzo dobrze wpływa na występowanie objawów depresji.. Taka ciekawostkaPrzyznaje się, że sama się lekam psychiatry, ale z psychologiem nie mam problemu
. Właśnie miałam kilka osób którym od razu dano psychotropy i mam taki uraz, ale jeśli psycholog by mi zalecił to wiadomo, mam osobę bliska która poszła niedawno do psychiatry i udało się bez, ale oczywiście mówiłam żeby dowiedziała się co za leki jak działają itd.
Po za tym ja staram się mało leków łykać
więc może przez to. Nawet przy rwie kulszowej potrafię przeciągać wzięcie leków
, wiem no coment
.
Ale bardzo dobrze zrobiłaś, a raczej brawo, że męża, że Cię zaciągnął!
Teraz bd silniejsze, co nas nie zabije to nas wzmocni, taka prawda.
Ja akurat po śmierci ojca za dziecka miałam wizyty u psychologa bez nie wiem co by było dalej, na szczęście moja w porę zauważyła, że coś się dzieje, za to psycholog ze szkoły i nauczciele nic nie widzieli![]()
U nas to był jeden - dwa razy w okresie płodnym, jak wyszło poza płodnym to był sukces. Także wieszNo ja na przykład mam taki dylemat, że wszystko ekstra z mojej strony (przynajmniej tak wygląda) i co zrobię jak mi chłop zaniemoże? Bo to trochę taka presja jednak jesti w sumie dalej nie wiem kiedy działać i ile żeby było dobrze a nie przedobrzyć
na pewno na ilość
w stylu @olka11135 z poprzednich cykli czy @black_angel nie ma co u nas liczyć
![]()
Mnie moj ginekolog skierował do psychiatry na wszelki wypadek po skali Becka (skala badająca depresję) - pani psychiatra mnie odesłała na terapie, mówiąc ze jej zdaniem to tego właśnie potrzebuję a nie leczenia.Przyznaje się, że sama się lekam psychiatry, ale z psychologiem nie mam problemu
. Właśnie miałam kilka osób którym od razu dano psychotropy i mam taki uraz, ale jeśli psycholog by mi zalecił to wiadomo, mam osobę bliska która poszła niedawno do psychiatry i udało się bez, ale oczywiście mówiłam żeby dowiedziała się co za leki jak działają itd.
Po za tym ja staram się mało leków łykać
więc może przez to. Nawet przy rwie kulszowej potrafię przeciągać wzięcie leków
, wiem no coment
.
Ale bardzo dobrze zrobiłaś, a raczej brawo, że męża, że Cię zaciągnął!
Teraz bd silniejsze, co nas nie zabije to nas wzmocni, taka prawda.
Ja akurat po śmierci ojca za dziecka miałam wizyty u psychologa bez nie wiem co by było dalej, na szczęście moja w porę zauważyła, że coś się dzieje, za to psycholog ze szkoły i nauczciele nic nie widzieli![]()
Oj tak! Bosze miód na moje uszyPierwsze co dostałam od psychiatry to witamina D w końskiej dawce bardzo dobrze wpływa na występowanie objawów depresji.. Taka ciekawostka![]()
Progesteron zacnyTak, to jaWłaśnie się zastanawiam czy jedno ciałko żółte dałoby radę wyprodukować tyle progesteronu 11dpo
![]()
U mnie wiedzą dwie przyjaciółki i koleżanki z pracy . Z rodziny nikt nie wieA w ogóle mówicie, nie wiem koleżankom, najbliższym, ze staracie się o dzidzię? Ogólnie nic nie mówię, nawet mi do głowy nie przyszło (ale u mnie to mimo wszystko początek starań), ale kojarzę sytuacje jak właśnie w rodzinie się mówiło otwarcie, to samo w pracyco ciekawe szybko zawsze te dziewczyny w ciąże zachodziły, JAK
pytam z czystej ciekawości
![]()
Czasami warto. Miałam okazję porozmawiać ostatnio z osobą ze schorzeniami ginekologicznymi to właśnie sobie chwaliła ginekolog, że nie tylko zadbał o jej stan zdrowia, ale również pomógł bardzo psychicznie, że dla niej to było bardzo ważne i pierszy raz od lat lecząc się u różnych ginekologów przyniosło to aż tak dobry efekt.Mnie moj ginekolog skierował do psychiatry na wszelki wypadek po skali Becka (skala badająca depresję) - pani psychiatra mnie odesłała na terapie, mówiąc ze jej zdaniem to tego właśnie potrzebuję a nie leczenia.
Dokładnie. Byłam tym bardzo zaskoczona, ale mile, ze są czujniCzasami warto. Miałam okazję porozmawiać ostatnio z osobą ze schorzeniami ginekologicznymi to właśnie sobie chwaliła ginekolog, że nie tylko zadbał o jej stan zdrowia, ale również pomógł bardzo psychicznie, że dla niej to było bardzo ważne i pierszy raz od lat lecząc się u różnych ginekologów przyniosło to aż tak dobry efekt.
Dziękuję! Hmmm, na pewno to, że cykl był monitorowany no i zdarzyło mi się pierwszy raz poleżeć po stosunku z 15min zamiast od razu lecieć do łazienki@Lubiekluskikladzione gratulacje ! Opowiadaj co w tym cyklu było inaczej niż zwykle![]()