reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
Ewusek Witaj :-)
MARIKA jak sie czujesz Ktory to dokladnie miesiac?

My bylysmy u nowej pani doktor Narazie jest ok zobaczymy co zycie pokaze
Oli gardelko juz troche lepiej Moje szczescie wazy juz 6800

Mnie glowa boli I mam dola przez M ale nic Pierwsza sprawa rozwodowa juz niebawem
Zaraz lece spac jak tylko Oli usnie

Czesc dziewczynki :-)
Mikus zycze wiecej weny do pisania :-)
Mam konto na NK Dorota Laskowska (Dabrowska) :-)
Dzieki za kciuki i dobre slowo :-)

U nas dzis nocka lepsza niz poprzednia Polozylam sie spac juz o 21 Wstalam na mleczko o 23,30 , 2,40 , 6 Teraz Oli dopiero usypia od kad sie obudzila o 6 Chyba ide sie do niej dolaczyc choc na kilka minut Dzis planow brak Spacerowac dzis nie bedziemy bo pogoda butelkowa a Oli chora Moze cos posprzatam Ogolnie mam dola ze moje zycie takie do D...
No mam Oliwke i to jest jedyne co mi sie w zyciu udalo :-)

MIkus dzieki :-)
No i sobota minela G zas mnie wkurzyl dzis na maksa ale zadna nowosc :-(
Teraz kapanie i usypianie Oli Ja cos obejze u mamy w pokoju I mam nadzieje ze corka da mamie troche pospac :-)

Dorothee CHODZILAM do przychodni na dworcowwej w zorach do MORAWIEC
a teraz do ELMEDU w zorach do DOMANSKIEJ

Co tam u was dziewczynki My idziemy dzis ze znajomymi zamiast do kona to na kwe Bo mama nie chciala zostac z Oli abysmy my mogli isc do kina A moze i dobrze bo wogole juz sie z m nie mozemy dogadac Dzis doszlismy do wniosku ze on sobie szuka mieszkania i sie wyprowadzi a jak on tego nie zrobi to ja nie wytrzeymam i ja sie wyprowadze bo juz tak dalej zyc nie moge Mowie wam dziewczyny masakra :-(

Witam w poniedzialek :-)
Wczoraj bylismy ze znajomymi w kawiarni Fajnie bylo Z M sie nie odzywam nadal chyba ze chodzi o Oliwie I dobrze bo w czwartek pierwsza rozprawa a ja niczego juz tak dawno nie bylam pewna jak tego ze chce rozwodu

Ja sie rozchorowalam Oliwia marudna i to strasznie chuba zeby bo ma strasznie twarde dziaselka :-(

reklama
cześć wam dziewczyny czuje sie w miare dobrze za tydzień zaczynam 4 miesiąc troche mnie brzuch pobolewa ale tylko czasami

Do góry