reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

witam
u nas juz troche lepiej
mnie juz przeszlo mysle ze calkowicie
maly jeszcze ma troche biegunke
wczoraj byl lekarz i powiedzial ze maly jest juz lekko odwodniony - przepisal orsalit, lacidofil, soczek hipp i smecte
ale zyjemy ;-)

reklama
patrysia zdrowka

Oli spi juz ponad 2 godziny co do niej niepodobne G tez zasnal ale mu sie nie dziwie po nocy niepzrespanej Tylko ja nie umiem spac :-(

Lece zaraz do szefa bo do dzis mam macierzynski od jutra wypoczynkowy i za meisiac do pracy :-(

No u nas nocka lepsza Budzila sie kilka razy ale nie bylo tego 2 godzinnego ryku w nocy Nosek nadal zapchany I nadal Oli marudna ale jest o niebo lepiej

Wczoraj bylam u szefa I od dzis do 16 kwietnia mam wypoczynkowy Dzis musze isc do medycyny pracy i zas do pracy Widzialam wstepny grafik do pracy na kwiecien i wstepnie ide 20 kwietnia i mam nadzieje ze tak zostanie Ze juz 17 nie bede musiala isc
Ja pracuje od 6-18 i od 18-6
I jak patrzalam w kwietniu na te 2 tygodnie bede szla 6 razy do pracy wiec nie ma zle :-)

Zobaczymy co dzis dzien z Oli przyniesie Od dzis biore sie za jej diete Tzn za godziny jedzenia bo ostatnio tak malo je ze dajej jej co chwile Juz mialysmy plan ustalony ale ostatnio nic zniego nie wyszlo I biore sie za nia :-)

Moze dzis wyjde z nia na specr ale to sie zobaczy Milego dnia dziewczynki

Hej Patrysia! Ja też jestem? Jak zdrówko?
ale my sie mijamy :sorry2:

No u nas nocka lepsza Budzila sie kilka razy ale nie bylo tego 2 godzinnego ryku w nocy Nosek nadal zapchany I nadal Oli marudna ale jest o niebo lepiej

Wczoraj bylam u szefa I od dzis do 16 kwietnia mam wypoczynkowy Dzis musze isc do medycyny pracy i zas do pracy Widzialam wstepny grafik do pracy na kwiecien i wstepnie ide 20 kwietnia i mam nadzieje ze tak zostanie Ze juz 17 nie bede musiala isc
Ja pracuje od 6-18 i od 18-6
I jak patrzalam w kwietniu na te 2 tygodnie bede szla 6 razy do pracy wiec nie ma zle :-)

Zobaczymy co dzis dzien z Oli przyniesie Od dzis biore sie za jej diete Tzn za godziny jedzenia bo ostatnio tak malo je ze dajej jej co chwile Juz mialysmy plan ustalony ale ostatnio nic zniego nie wyszlo I biore sie za nia :-)

Moze dzis wyjde z nia na specr ale to sie zobaczy Milego dnia dziewczynki
a czemu tak malutko je :confused: ile ona je w ciagu dnia :confused:

reklama
Czesc :))
Jestem chyba nowaaa .. ;))
Dziewczyny nie mam czasu szybko czytać forum i chcialam zapytać o dobrego lekarza w Rybniku ;)) jestem w 25 tygodniu i chodze do lekarza do Żor ale wygodniej było by mi do Rybnikaaa...
I jeszcze jedno pytanko ... gdzie robią USG 3D ? ;) I ile kosztuje ... pozdrawiam ;*

Do góry