reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

ALE TU PUSTO

Ja sie musze pochwalic ze mam dzis URODZINKI
Jutro przychodza do nas 2 malzenstwa nasi znajomi I robie mala imprezke Dzis bylismy wszyscy w sklepie Musialam co do jedzenia na jutro kupic I jakos dzien nam minal

reklama
DOROTKO! Wszystkiego naj naj naj lepszego! Przede wszystkim, żeby w Twoim życiu prywatnym poukładało się tak jak sobie tylko wymarzysz. (Ja też jestem marcowa - miałam urodzinki 12-tego)

witam wieczornie
maly juz spi moj m z pracy dopieo przed 1 przychodzi
musze sie jeszcze okapac i pojde spac... :tak:
ale jeszcze posiedze ;-)

Cześć dziewczyny mam do was pytanie kiedy najlepiej zacząć kupować ciuszki dla dzidzi bo słyszałam że jak za wcześnie to przynosi pecha???

Marika ja w ogóle nie jestem przesądna więc osobiście drażni mnie jak jakieś ciotki straszą dziwnymi przesądami! Myślę, że bardziej chodzi o to ,że gdyby coś nie daj Boże się stało, to żeby przyszłej mamie nie pękło serce patrząc na ciuszki które wcześniej kupiła.
Ja przy pierwszym dziecku szykowałam ubranka tak gdzieś w 6-tym miesiącu. Później miałam tak wielki brzuch i byłam tak ociężała że cieszyłam się że mam już to z głowy. A Ty się nie dawaj przesądom! :tak:Pozdrawiam serdecznie!:-)

reklama
Oj dziewczyny! Ale tu pustki ostatnio! No więc ja bardzo proszę się nie ociągać tylko pisać!!!:-):-):-)
no ja jestem :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Cześć dziewczyny mam do was pytanie kiedy najlepiej zacząć kupować ciuszki dla dzidzi bo słyszałam że jak za wcześnie to przynosi pecha???
ja sie tym nie sugerowalam - zaczynalam jak najwczesniej ;-)
Marika ja w ogóle nie jestem przesądna więc osobiście drażni mnie jak jakieś ciotki straszą dziwnymi przesądami! Myślę, że bardziej chodzi o to ,że gdyby coś nie daj Boże się stało, to żeby przyszłej mamie nie pękło serce patrząc na ciuszki które wcześniej kupiła.
Ja przy pierwszym dziecku szykowałam ubranka tak gdzieś w 6-tym miesiącu. Później miałam tak wielki brzuch i byłam tak ociężała że cieszyłam się że mam już to z głowy. A Ty się nie dawaj przesądom! :tak:Pozdrawiam serdecznie!:-)
ja tez nie jestem przesadna no moze czasem ale bardzo rzadko :tak:

Do góry