reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
Ello dziewczyny;-)
Jakoś nie moge spać ostatnio,a dziś to juz masakra:-(Dopadła mnie jakaś deprecha i nie chce odpuścić wrrrrrr.Od rana z byle powodu płacze,nawet zakupy nie pomogły:wściekła/y:Niedość ze fatalnie sie czuje fizycznie to teraz jeszcze taki stan:-(najgorsze jest to ze sama nie wiem z kąd mi sie to bierze bo jako takich powodów nie mam.To ze oprócz ciuszków dla dzidzi nic nie mam zrobione to moja wina no ale mam jeszcze ciutek czasu i przygotowac sie do zmian to nic takiego prawda?Wszystko mnie rozwala:to ze utyłam juz 14 kilo też,a na te plamy na buzi nie moge patrzec kupiłam dziś super kryjący podkład z Vichy zobaczymy co pomoze.Pewnie nic!!!Jenyyyy mam nadzieje ze mi to minie bo chyba ocipieje!!!Smutam i smutam,ciekawe co sobie pomyślicie?Ale wiecie co?troche mi lepiej jak sie tak zwierze na papierze(heheheh jak mi sie zrymowało:-))Pozdrawiam gorąco i trzymajcie sie i oczywiście dbajcie o siebie!!!Buzka!!!

Asia - ty to masz powody do radości! 14 kg! Super! Ja przy Adasiu nabrałam chyba ze 27kg:szok:
A ryczeć też mi sie często chce bez powodu. I trudno. Takie już nasze prawo w naszym stanie:tak:
Plamami sie nie przejmuj bo jak tylko urodzisz to znikną. Więc głowa do góry! Kup sobie jakieś truskawki albo co innego dobrego i popraw sobie humorek. Trzymam kciuki!

Asia jestes miesiac przed porodem i masz prawo sie tak czuc :-)
ja sie czulam podobnie tylko mnie jeszcze przed porodem deprecha wziela ze juz nie mam sil i chce urodzic a tu dupa
bedzie dobrze a 3 mam kciuki za krem aby pomogl

to teraz powklejam kilka zdjec

090329_192220.jpg

090329_192555.jpg

090329_192402.jpg

090329_192615.jpg

Troszke mnie pocieszyłyście wiecie?Dziękuje ze coś wam sie chce odpisac,to pomaga:-)Dziś miałam ciężki dzień,rano u dentysty a jak tylko wróciłam to mycie okien i szorowanie balkonu po zimie.Na szczęście mężuś mi pomógł a babcia zajeła sie Mikołajem.Teraz siedze sobie na balkonie znaczy leże i umieram ze zmęczenia,no ale większość porządków mam za sobą nareszcie:-DBuzka!!!

hej dziewczyny
ja sie witam a zarazem zegnam
nie mam ostatnio na nic czasu normalnie nie wiem nawet co mi tak pochlania czas :eek:
ae obiecuje ze jak znajde chwile dla siebie to wpadne i poodpisuje
a jeszcze dzis urodzinki taty i znow mnie nie bedzie ... :baffled:
milego dnia Wam zycze :-D

reklama
Dzien dobry mamuski U mnie ok A U WAS?
PATRYSIA to milego dnia
EWUSEK a ty gdzie jestes?
Cos nasze forum malo aktywne :-(

Dzis w planach ogarnac mieszkanie A jutro jak G bedzie w domu cos grubiej posprzatam :-)
No i spacerek Szukam malej na zajaczka jakas zabawke do wozka ale narazie jeszcze nic nie kupilam Moze dzis cos kupie Moze dzis pojde do mojej pracy W koncu za tydzien ide na pierwsza dniowke
:-(
MILEGO DNIA

Do góry