reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Welcome to Rybnik :)

reklama
Witam dziewczynki!
Przepraszam że się tak długo nie odzywałam. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Byłam u lekarza. 28 kwietnia ide na usg do szpitala to sie dowiem czy dzidziuś zdrowy i co tak chowa między nóżkami. Dam wam znać jak wrócę.
Patrysia - super zdjęcia na NK. A z ciebie laska że hej! Pozazdrościć.
Pozdrawiam!
Powodzenia na USG i czekamy na wiesci :tak:
dziewczyny jestem juz po sadyscie
powiem Wam tak
ogolnie to nie bolalo ale koncowka byla juz troche gorsza nie szlo zeba wyviagnac bo prawdopodobnie byl do kosci przymocowany :eek:
wiec miala z tym troche problemu
przesiedzialam tam chyba 40 min...
no a teraz to troche mnie boli ale znieczulenie dalej trzyma
chyba wezme jakas tabletke na bol
ale loda juz zaliczylam bo pozwolila jako zimny oklad :-D

ewusek dzieki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i daj znac jak bedziesz po wizycie :tak:
dorota - jak Oli??
Jejku biedna bylas z tym zebem Ale najwazniejsze ze juz po wszystkim :tak:
Witam dziewczyny!
Co słychać? Dorota jak tam w pracy. Jak sobie radzisz?
Patrysia jak tam wrażenie małego po wycieczce?
Ja mam okropny kaszel. Tak męczący że już mi się nic nie chce. Mam nadzieję że w końcu mnie opuści. Trzymajcie się!
Zdrowka

Ja tez nie mam za wiele na swoje usprawiedliwienie ze nie zagldalam Pracuje juz cala para Dzis tez bylam w pracy od 6 do 18 Ostatnio mialam pierwsza nocke Po nocy moglam spac ale nie umialam Spalam 2 godziny W pracy ok Pomalu sie przyzwyczajam Jutro mam na szczescie wolne ale we wtorek zas do roboty Oli ok widac po jej zachowaniu ze zaniedlugo bedzie kolejny zabek
Czasem bardziej marudna ,czasem mniej ale ogolnie jest ok

Jutro sie odezwe MILEJ NOCKI

Witajcie dziewczynki!
U mnie kaszelek nieco złagodniał. Adaś na szczęście zdrowy. Jutro idę na to usg i już chyba nie umiem o niczym innym myśleć.
Adaś obudził mi się dziś bardzo wcześnie bo 5.50. Z reguly wstaje koło 7.00. A że ja sie zbierałam do pracy i nie miałam zbytnio czasu sie nim zajmować to siedział sobie w sypialni i "czytał" wierszyki. Normalnie mnie zaszokował bo bardzo dużo tych wierszyków zna juz na pamięć. Normalnie mnie rozczulil.
Pozdrawaim was cieplutko.
Dorota - powodzenia w pracy.
Patrysia - mam nadzieję że ząbek już nic a nic nie dokucza :tak::-)

Ewusek nie dziwie sie ze myslisz juz tylko o usg Ja tez tak mialam :-)
Na ktora masz to USG ? GDZIE TY PRACUJESZ ?pytam z ciekawosci :-) Slodki ADAS :-)

U mnie noc pod nazwa MASAKRA zeby jej dokuczaja i to widac na odleglosc a przy tym Ona nam dokucza ale co sie dziwic dziecko cierpi to reaguje placzem :-(
W nocy ryczala dlugo i non stop sie budzila ale tez tego przyczyna bylo to ze na spiocha przekrecalam sie z pleckow na brzuszek Chwile pospala na brzuszku a z powrotem na plecki juz sie odwrocic nie umie wiec ryk

U mnie teraz dopiero sloneczko wyszlo i oby tak zostalo Choc strasznie wieje Teraz Oli spi jak wstanie ,zje i idziemy na spacer Dzis dostalam rodzinne za 2 miesiace (teraz dopiero zalatwialam sobie to rodzinne)i dodatkowy 1000 zl do rodzinnego Wiec ide troche poszalec na zakupach hehehe

MILEGO DNIA

Ja tez nie mam za wiele na swoje usprawiedliwienie ze nie zagldalam Pracuje juz cala para Dzis tez bylam w pracy od 6 do 18 Ostatnio mialam pierwsza nocke Po nocy moglam spac ale nie umialam Spalam 2 godziny W pracy ok Pomalu sie przyzwyczajam Jutro mam na szczescie wolne ale we wtorek zas do roboty Oli ok widac po jej zachowaniu ze zaniedlugo bedzie kolejny zabek
Czasem bardziej marudna ,czasem mniej ale ogolnie jest ok

Jutro sie odezwe MILEJ NOCKI
no to sie zaczelo pracowanie...
ale zagladaj jak czestos ie da bo teskinc bedziemy :tak:
to fajnie ale ida jej te zabki szybko :tak:
Witajcie dziewczynki!
U mnie kaszelek nieco złagodniał. Adaś na szczęście zdrowy. Jutro idę na to usg i już chyba nie umiem o niczym innym myśleć.
Adaś obudził mi się dziś bardzo wcześnie bo 5.50. Z reguly wstaje koło 7.00. A że ja sie zbierałam do pracy i nie miałam zbytnio czasu sie nim zajmować to siedział sobie w sypialni i "czytał" wierszyki. Normalnie mnie zaszokował bo bardzo dużo tych wierszyków zna juz na pamięć. Normalnie mnie rozczulil.
Pozdrawaim was cieplutko.
Dorota - powodzenia w pracy.
Patrysia - mam nadzieję że ząbek już nic a nic nie dokucza :tak::-)
zdolnego masz syna super :tak:
daj znac jak po usg :tak:
a dziaslo juz ok zrasta sie i to troche pobolewa ale da sie wytrzymac ;-)
Ewusek nie dziwie sie ze myslisz juz tylko o usg Ja tez tak mialam :-)
Na ktora masz to USG ? GDZIE TY PRACUJESZ ?pytam z ciekawosci :-) Slodki ADAS :-)

U mnie noc pod nazwa MASAKRA zeby jej dokuczaja i to widac na odleglosc a przy tym Ona nam dokucza ale co sie dziwic dziecko cierpi to reaguje placzem :-(
W nocy ryczala dlugo i non stop sie budzila ale tez tego przyczyna bylo to ze na spiocha przekrecalam sie z pleckow na brzuszek Chwile pospala na brzuszku a z powrotem na plecki juz sie odwrocic nie umie wiec ryk

U mnie teraz dopiero sloneczko wyszlo i oby tak zostalo Choc strasznie wieje Teraz Oli spi jak wstanie ,zje i idziemy na spacer Dzis dostalam rodzinne za 2 miesiace (teraz dopiero zalatwialam sobie to rodzinne)i dodatkowy 1000 zl do rodzinnego Wiec ide troche poszalec na zakupach hehehe

MILEGO DNIA
oj biedna Oli :-(
ale zabki niestety musza wyjsc innym lepiej innym gorzej :sorry:

Biedna Oli z tymi ząbkami. Ja tego nie znam bo Adaś praktycznie bez żadnych rewelacji przechodził ząbkowanie a ząbki ma już wszystkie - cała dwudziestka:-)
Na usg idę do szpitala do Rybnika. A pracuję w spółce, która ma roboty na kopalniach :-)
Patrysia - proszę nie dodawać więcej swoich zdjęć w bikini bo wpędzasz mnie w kompleksy :-D:-D:-D

PATRYSIA dzieki :-)
EWUSEK ao ktorej mam jutro trzymac kciuki ?

Bylam na spacerze i zakupacj Kupilam sobie spodnie Mamie torebke juz na urodziny ktore ma za miesiac ale ona tak chciala :-) wiec ma
:-) Sobie skarpetki i majtki i zaczynam sie malowac hihihi Ja sie z reguly nie maluje ale kupilam sobie kosmetyki i cos tam chce sie malowac :-)
Oli kupialm smoczka po 6 miesiacu z tej samej fitmy z TT co ma teraz ale juz jej nie pasuej U nas jest masakra z tymi smoczkami Musze ja jakos przyzwyczaic do nowego smoczka ale juz widze ze latwo nie bedzie :-(

Pozniej jeszcze zajze :-)

Dobra dziewczyny ostatni raz tu dzis zagladam Ide sie z mala pobawic Cos posprzatac Oli pojdzie spac Ja moze cos obejze w TV i spac bo jutro do pracy ide Po 4 rano trzeba wstac

Jutro pewnie nie zajze ale sroda wolna wiec sie odezwe :-)

reklama
Dziewczyny, melduję sie po usg! Dziedziuś zdrowiutki a przeglądniety był całkowicie - razem z wnętrznościami :-D. No i informuje że będzie drugi synek! :-):-):-) Pozdrawiam i życze miłego dnia!

Do góry