reklama
ewusek1203
Fanka BB :)
Witam!
Melduję się że wczoraj byłam u gina. Wszystko jest ok. A na plusie mam tylko 4 kg od początku ciąży. Jestem w szoku bo przy Adasiu miałam dużo, dużo więcej. Pozdrowionka!! I proszę sie zameldować!!!
Melduję się że wczoraj byłam u gina. Wszystko jest ok. A na plusie mam tylko 4 kg od początku ciąży. Jestem w szoku bo przy Adasiu miałam dużo, dużo więcej. Pozdrowionka!! I proszę sie zameldować!!!
hej hej :-)
no a u nas nowosc!!!!!!!
sewek dzisiaj pierwsza noc bez smoka oj nie bylo za dobrze nie cala godzina yku juz wysiadam psychicznie ale postanowilam ze musze byc twarda i bylam.... dumna jestem z siebie i mojego syneczka
ciekawe co to bedzie za noc jak sie przebudzi a nupelka nie bedzie

mam nadzieje ze damy rade trzymajcie kciuki
;-)
ewusek no to super ze z dzidzia wporzadku i malo przytylas
no a u nas nowosc!!!!!!!
sewek dzisiaj pierwsza noc bez smoka oj nie bylo za dobrze nie cala godzina yku juz wysiadam psychicznie ale postanowilam ze musze byc twarda i bylam.... dumna jestem z siebie i mojego syneczka

ciekawe co to bedzie za noc jak sie przebudzi a nupelka nie bedzie

mam nadzieje ze damy rade trzymajcie kciuki

ewusek no to super ze z dzidzia wporzadku i malo przytylas

ewusek1203
Patrysia! Gratuluję i trzymam kciuki. Szczerze mówiąc podziwiwm Twoją silną wolę i umiejętność bycia konsekwentną. Mnie tego niestety brakuje. Z tym że ja miałam o tyle dobrze że Adaś dużo rzeczy orzekł sam że już nie będzie (np sam postanowił wyrzucić smoka do kosza - oczywiście po naszej pogadance ale jednak). Ale trzymam kciuki. Będziesz miała bardzo szybko małego mądrego mężczyznę!
:-)

witajcie:-)
u nas dzis zalatany dzien ... masakraaaaaaaaaa....
od rana przemeblowanie potem sprzatanie na calego po tym burdelu i na koniec obiad i z malym na dwor...
siedzielismy do 20 na dworze przyszlismy do domu okapalam malego dalam mu mleka i zasnal sam bez smoka i bez zadnych pretensji

super
ale zapomnialam powiedziec o godzinie 10:50 kladlam go spac i za chiny ludowe nie chcal mi zansan musialam sie z nim meczyc bo chcial cally czas smoczka ale ja konsekwentnie mowie nie... i zostawialm go w pokoju to wyobrazcie sobie przez 2 godziny byl ryk zasnal dopiero o 12:40 ze zmeczenia
a ja przychodzilam glaskalam po glowce uciszalam nie chcialam brac go na rece bo by mi sie nauczyl i mialabym przesrane)
ale udalo sie!!!!
jeszcze nie mowie hop bo moze mu sie jutro odwidziec
u nas dzis zalatany dzien ... masakraaaaaaaaaa....
od rana przemeblowanie potem sprzatanie na calego po tym burdelu i na koniec obiad i z malym na dwor...
siedzielismy do 20 na dworze przyszlismy do domu okapalam malego dalam mu mleka i zasnal sam bez smoka i bez zadnych pretensji

ale zapomnialam powiedziec o godzinie 10:50 kladlam go spac i za chiny ludowe nie chcal mi zansan musialam sie z nim meczyc bo chcial cally czas smoczka ale ja konsekwentnie mowie nie... i zostawialm go w pokoju to wyobrazcie sobie przez 2 godziny byl ryk zasnal dopiero o 12:40 ze zmeczenia
a ja przychodzilam glaskalam po glowce uciszalam nie chcialam brac go na rece bo by mi sie nauczyl i mialabym przesrane)
ale udalo sie!!!!
jeszcze nie mowie hop bo moze mu sie jutro odwidziec

ewusek1203
Patrycja no na serio wielkie gratulacje! Świetna mam z ciebie chociaż taka młodziutka :-):-):-)
A ja za chwilę tu umrę bo siedzę w pracy a tu duchota że można skonać. Poproszę o tlen!!!!!!!!!!!!:-)
A ja za chwilę tu umrę bo siedzę w pracy a tu duchota że można skonać. Poproszę o tlen!!!!!!!!!!!!:-)
ewusek1203
Oj bidulko! Mój M też chory. W ogóle ostatnio pełno chorowitków dookoła. Mam nadzieje że nie dopadnie małego ani mnie
Adaś od niedzieli miał już 3 kleszcze

Normalnie nie wiem. Jakaś masakra z tymi kleszczami!

Adaś od niedzieli miał już 3 kleszcze

reklama
kleszczeOj bidulko! Mój M też chory. W ogóle ostatnio pełno chorowitków dookoła. Mam nadzieje że nie dopadnie małego ani mnie![]()
Adaś od niedzieli miał już 3 kleszczeNormalnie nie wiem. Jakaś masakra z tymi kleszczami!

ja dalej chora maly jak narazie (na szczscie) nic mam nadzieje ze juz zostanie

zauwazylas ze tylko my piszemy pusciiutko sie tu zrobilo

a jak tam brzusio??