reklama

Wiadomości o Filipku

Jolus kupka też idzie lepiej, widać napięcie ale bez takiego parcia, przy którym wychodziły mu żylki na czole.
Nawet taka plastelinka po warzywkach wychodzi.
Ostatnich parę dni ładnie jadł :)

reklama
Jak strasznie miło przeczytać optymistyczne wieści. Cieszymy się mocno z Filipciowych siuśków:-). Nadal mocno trzymamy kciuki coby Filipek zniósł dzielnie kolejną chemię bez żadnego szwanku na jego zdrówku. Za wyniki również trzymamy kciuki.

Bubbles aż mam uśmiech na twarzy jak to czytam :tak:Cudnie, że idzie ku lepszemu. Czekamy niecierpliwie na wyniki badań. Dziękujemy, że znalazłaś chwilkę, żeby napisać do nas. Jesteśmy z Wami i trzymamy kciuki za wyniki badań :*

Bubbles cudowne wieści!! Również bardzo sie ciesze, że Fifi samodzielnie siusia i wiem jaka to jest radość móc to zobaczyć. Wyniki na pewno będą dobre bo my tu wszyscy się o to modlimy.
Trzymajcie sie kochani!!

Bubbles nawet nie wiesz jak cieszy mnie Twoja wiadomosc - i to tak pozytywnie nastrajajca, choc na pewno mieliscie stres z tym powrotem do Oxfordu, tego samego dnia po badaniu buuu.... bardzi Ci dziekujemy, ze znajdujesz czas i silke, aby tu napisac :) Bo stale o Was myslimy, sprawdzam jak szalona juz ten temat.. tym bardziej teraz - nadchodzi lepsze kochana! Wierzymy!!! ;***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry