Dziekuje

No ja myśle, że jak test wychodzi pozytywny to i beta tez moze juz wyjsc ...ale nie powiem, to dość wcześnie i nawet jak nie wyjdzie teraz to juz za kilka dni moze byc wszystko ok

takze nie ma cos sie sugerowac odrazu tym wynikiem. u każdej kobiety organizm inaczej funkconuje , najlepiej wiadomo isc do lekarza

ja poszlam odrazu 2 dni po tej mojej becie ( ok 45 dc) bo bym chyba z nerwow nie wysiedziala w domu , juz najgorsze mysli przychodzily do głowy. i akurat wyszlo ze 6 tydz i serduszko bije . u mojej kolezanki natomiast było troche inaczej beta świetna ale bardzo dlugo czekala az serduszko sie pojawi i lekarz nie dawał juz nadziei,ale tez wszystko okazalo sie ok, takze jak widac kazdy przypadek inny.
Z samopoczuciem róznie było , od sennosci po koszmarne mdlosci , kilka razy wymiotowałam, piersi cały czas mnie pobolewaja, siusiu to moge chodzic co pół godziny. Senność mineła juz ,myślalam ze te mdłosci tez bo tak juz powinno byc a tu dzisiaj psikus... odezwały sie znowu po kilku dniach;-) no i mecze sie strasznie szybko , nawet wejscie na 2 pietro to juz dla mnie wieksze wyzwanie

a płeć dowiem sie za miesiac ..tzn mam taka nadzieje bo ostatnio malenstwo nie chciało cos współpracowac z lekarzem i ciagle sie kręcilo

ale czuje chłopaka

Trzymam kciuki za beta ania-aneczka