ewcia3004
Nadzieja umarła...
Ewuniu, 120x90.a nie lepiej by Ci było samej przez internet zamówić, czy jesteś pewna męża gustumogę Ci dać namiary na sklepy na allegro gdzie ja kupowałam wszystko praktycznie i dopóki w domu jesteś to mogłabyś sobie temat ogarnąć.
Tzn. mąż będzie miał wytyczne razem z wzorem itp
i to będę Mu zaznaczać stronki
ale nawet gdyby miał sam wybierać, to chyba nie było by źle:-)
a teraz raczej nie zamówię tych większych rzeczy, bo początek roku i z kaską krucho, a tak K. będzie miał i będę spokojna
ale namiary poproszę
a słuchajcie jaką miałam dziś sytuację jak wyjechaliśmy z domu

jakiś kilometr od domku jadę i z naprzeciwka facet, skurkowaniec omijał dziurę i zahaczył mi o lusterko

lusterko rozwalone, tył od lusterka pęknięty...co najlepsze, zatrzymał się, nawet przepraszam i h*** pojechał

spisaliśmy nr wezwaliśmy policję i co

policjant do mnie, że przy lusterkach, to wina obojga i jeżeli chcemy, aby wypisali papiery, to i ja dostanę mandat, nosz kur***

to mu mówię, że chyba jest ewidentne, że to tamtego skoro zwiał, a ten nadal swoje wrrr...

powiedziałam, żeby nie wypisywał, bo mandat byłby jakiś 250 zł + punkty, a lusterko wyniesie zaledwie 50 zł...
ale ja znajomego zapytam jak to jest i jak coś, to jeszcze zajadę na komendę i jeżeli to było nieprawdą co oni mi powiedzieli, to powiem żeby wypisali...
Julitko- zaraz 20!!! Może klecha chce się wprosić na kolację

ja muszę śmignąć do kościoła, bo nawet nie wiem kiedy u nas chodzi

jakoś nie po drodze mam do Kościoła...

Ostatnia edycja: