Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i po księdzu był i poszedł chytrusek jeden oczywiście wyskoczył z listą a mama w tym momencie z kopertą i on powiedział ,że to na schody do kościoła będzie, wtedy jak to mama pobiegła i przyniosła na kościół aj. Dla mnie było kiedyś inaczej jak był inny proboszcz, który zmarł to był taki prawdziwy przyjaciel wiedział o mnie wszystko jak bylem dzieckiem , jak mama miała ze mną problemy bo niestety nie byłam grzeczną dziewczynką, jak miałam wypadek to cały czas sie za mnie modlił i odprawiał mszę. Umarł tydzień po tym jak straciłam swoje maleństwo dziewczyny ja stałam przed trumną cala obolała i płakałam prosząc aby zaopiekował się moim Aniołkiem i żeby dal mi siłę abym mogla doczekać chwili ,że będę znowu w ciąży i żeby się udało , to był pochmurny dzień i jak tak stałam i rozmawiałam z nim zaczęło świecić słonce, to był chyba znak, że tym razem się uda. to był ksiądz z powołania. I wiecie co strasznie mi go brakuje...

Szymek jest śliczny ,taki do schrupania .jankesowa świetne te body, właśnie o takie kolorki mi chodziło, bo takie to ja z jasnymi mogę prać.
A tu proszę Szymek :-)

:-):-):-)

, czasami, mam coś jak sorki, za wyrażenie, gazy po brzuchu, ale tak nisko, więc, to raczej nie to ..Kołatanie serducha i trzęsące się ręce po tym występują ,takie ogólne rozbicie też nieraz.As- dobrze podejrzewasz...
Isoptin i Fenoterol biorę...
we wtorek myślałam, że to od pogody, ale wczoraj doszłam do wniosku, że to raczej od tego po tym jak przypomniałam sobie słowa doktorka, że mogę nie czuć się najlepiej...

, ladnie mi prosze odpoczywac i lezec
. Zdalam sobie sprawe ze kurcze teraz to sie jeszcze najlepiej w tej ciazy czuje od jakis 3 tyg od pukac nie moge narzekac.Choc czasem krzyz juz mi doskwiera. Nic ide obiad pichcic bop maz i tato srednio 2 razy dzownia co dzis na obiad chyba im smakuja moje wypieki, ale jak ja gotuje to potem juz glodna nie jestem.