reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Jankesowa i Gosia śliczne te wasze brzuszki i takie zgrabniutkie!

A ja mało domku nie spaliłam , podgrzewałam sobie obiad i wstawiłam wodę na gaz. No i obiadek z patelni zdjęłam i zamiast patelnie wyłączyć to wyłączyłam czajnik i cały domek dymu było mega wietrzenie nawet pies uciekł.:-(

Carii czekamy na wieści po wizycie!!!!!!!

reklama
Martusionek to nieźle, dobrze, że nic nie zdążyło się zapalić.

Maruszka gratuluję ruchów. :-)

Jankesowa mi rozstępy wyszły z tyłu na plecach nad pośladkami i na udach.

Carri czekamy na wieści po wizycie

A tak w ogóle to się zdenerwowałam, bo cukier mi skoczył do 170:szok::szok::szok:
Wczoraj też wieczorem był powyżej 140. Od kilku dni lekko przekraczam normy. Nie wiem czy to przez przeziębienie czy na koniec trzustka mi zaczęła bardziej szwankować.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieję, że to jednorazowe skoki.

Jankesowa, GosiaLew - przecudowne te Wasze brzuszki, jejciu jak tęskno mi ;-)
Carri - czekamy na wieści :tak:
Julitko - ??? :-p
GosiaLew - to nie denerwuj się tylko sprawdzaj i nie wiem, zjadłaś coś ekstra? :dry:
Jankesowa, Martusionek - znam to uczucie kiedy człowiek chce dobrze, a wychodzi katastrofa za katastrofą i wydaje się, że gorzej być nie może i człowiek się myli :sorry2:
Jeżynka - haloooooo :sorry2:
Maruszka - jejciu dopiero co nieśmiało pisałaś na cpp, że jesteś w ciąży, a to już skończył się 21tc. :shocked2::shocked2::shocked2: Gratuluję ruchów, super sprawa prawda? ;-)

Alicja1985, Annas, Ewcia, Ewelinko28, Ewitka, Aniołki, Agniesiar, Aneczkab, Agniesia82 i kogo mój sklerotyczny mózg jeszcze nie pamięta - haaaaloooo odezwać się, odmeldować się, brzuchy pokazać i w ogóle ;-):-p

EDIT: Angelka, katkaa - to tak a propo mojej sklerozy :)

Ostatnia edycja:
No to i ja wstawię M1 mojego synka:-D
Obraz 167.jpgObraz 165.jpg

Gosi mam nadzieję ,że to taki jednorazowy skok z tymi cukrami.

Idę rozpalić w piecu. wiecie co chyba si wyciszyłam bo jakaś taka spokojniutka jestem nie wiem a może zmądrzałam:zawstydzona/y:

ale tu brzusiowo:) róbcie fotki do końca:) ja mam ostatnią w wieczór poprzedzający poród.
Martusionek,Gosieńko super brzuchy:)
a najlepsze,ze jak urodzicie dopiero na zdj zobaczcie jakei duże te brzunie były:)

Martusionek,Jankesowa uważajcie trochę :) a nie kuchene rewolucje pod koniec

napisałam do Julitki

Martusionek super lokum Tomusia :-)

Cukier jeszcze po 2h miałam 162, mam nadzieję, że to jednorazowo. Zaraz miną 3h i jeszcze zmierzę, po 2,5 miałam 147.
Idę prasować.

Ola** to czekamy na wieści. Chociaż gdyby urodziła to na pewno by napisała.

reklama
Uwaga uwaga drogie panie:)

mamy kolejny mały cud! JUlitka urodziła o godzinie 13.15 Igorka...4170 57 cm i oczywiście 10pkt:)

jest wykończona,mały "ssie jak odkurzacz"oczywiscie kocha go na cały świat jak to określiła:)

no dziewczynki kolejka odetkana:p

edit:i ma czarną czuprynkę:)

Ostatnia edycja:
Do góry