Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a puchatkowe obrazki to kupilismy w leroy merlin...a te naklejki piankowe nad lozeczkiem to kazda w sumie gdzies indziej.....jedna chyba w castoramie albo conforama(te sklepy zawsze mi sie myla)...a reszty nie pamietam
bo to daaawno bylo ale jutro jak K z nocki wroci to sie zapytam 

Kawał chłopiny :-):-) 

tak więc cieszcie się ruchami, brzuchami póki czas na to... 

jak zdrowko Darii???jakies foto moze 
Dokładnie rok temu żegnałam się z moim Aniołkiem:-( Jak przypomnę sobie ten ból fizyczny i szczególnie psychiczny to nie mogę się powstrzymać by nie płakać... Tak więc nie miałam nastroju nawet na internet ostatnio. Starałam się zająć domem i odpocząć trochę. Ale muszę się wziąść za siebie, bo już coraz bliżej do porodu i ten czas powinien być wypełniony radością, a nie smutkiem. Przyznam się, że czekanie dłuży mi się już i chciałabym już tulić maluszka. Niestety tutaj nie badają szyjki, więc nie wiem czy się skraca, czy nie. Nie znam też wagi małego, w każdym razie mam nadzieję, że nie będzie za duży

fajnie, że możemy się tu wesprzeć w trudnych momentach, zwłaszcza, że nas mamy Aniołków nie każdy zrozumie... Ja może szyjkę będę miała zbadaną 26.01, ale to jeszcze nie jest pewne. Coraz bliżej do spotkania z naszymi maluszkami;-)