Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też kupowałam w h&m i byłam mega zadowolona, teraz leżą w szafie i czekają na kolejnego bobasakupiłam w h&m ale ceny kosmiczne, wyszłam z bluzką i spodniami i ubytkiem w portfelu o 230złchyba więcej spodni nie kupię tylko sukienki z allegro
![]()
Kobieto małej wiary!!! Wiosna/lato idzie bociany przylatują, będzie tutaj za chwilę gwarjankesowa, twoje dziecię się nie spieszy na porodówkę to i ty kochana się nie spiesz, jak dla mnie choć kochana z brzuszkiem jak najdłużej, bo bez ciebie teraz to chyba wątek podupadnie, bo mało nas tu :/

ewcia3004 ja też miałam dopochwowe usg, a później przez brzuch. Większość parametrów dało się ocenić oprócz przezierności karkowej. Dlatego jadę na usg ne lepszym sprzęcie. W tym artykule który przytoczyłam też jest napisane że robi się przez powłoki brzuszne.
Najgorsze że dopadło mnie przeziębienie i męczący kaszel. Znacie jakieś dopuszczalne sposoby na kaszel?? Syrop z cebuli odpada, bo mam od niego takie odruchy wymiotne, że szkoda gadać
Spodnie też kupiłam z h&m i byłam zadowolona. Też czekają na swoje drugie życie