reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Karolciu i Lilijanko przyjmijcie mnie do swojego grona, bo jak na razie dalej jestem w punkcie wyjścia.
Zjola - a no bardzo chętnie. Ja jestem między młotem a kowadłem, bo chciałabym się mocno nacieszyć seksem bez hamulców przez jakiś czas, z drugiej strony pieruńsko bym chciała mieć bobasa na wiosnę/lato i dogódź tu mi teraz :p

Karolcia81 - ja tam za Was trzymam kciuki nawet na palcach u nóg :)

Agniesia82 - no to czekamy - JEJCIUUUUUUUUU !!! :)

Magnusik - bo się pogubiłam, miałaś już połówkowe?

Dziewczyny - dzięki za kciuki! :)

Ostatnia edycja:
:-)Czesc Kochane,

Agniesia - to teraz juz zaciskam kciuki zeby maluszek zdecydowal sie wkrotce wyjsc z brzuszka i oczywiscie szybkiegoi lagodnego porodu :tak:
Zjola, Karolcia81 - zycze Wam z calego serca zeby kolejna @ nie nadeszla i pieknych dwoch kreseczek :-)
Lili - Tobie zycze bobaska na wiosne/lato tak jak sobie wymarzylas. W miedzyczasie 'wykorzystuj' meza rekreacyjnie:-D
Tymira - mnie tez sie wyniki pogorszyly ostatnio (w 12 tc mialam jeszcze ksiazkowe), w tym hemoglobina ale lekarka stwierdzila, ze te normy sa dla 'nie zaciazonych' i jak na ciaze to jest ok. Zelazo mam brac dopiero od 30tc. Chociaz teraz w poniedzialek znowu pobierali mi krew wiec nie wiem czy cos sie nie zmieni.
Ilonka, Karollcia - pozdrawiam :-)
Aneczkab - a Ty gdzie sie kochana podziewsz?

Mnie ten tydzien zlecial nie wiadomo kiedy. Mialam tyle pracy, ze ledwo dawalam rade i padam na pyszczek. Dobrze, ze juz weekend. Mam zamiar sie wyspac i wziac sie porzadnie za nauke. Oby udalo mi sie ten plan zrealizowac. Martwie sie troche bo brzuch mi ostatnio czesto twardnieje. WIem, ze to te skurcze Braxtona - Hicksa ale dwa wieczory pod rzad to mnie lapaly non stop. Rozmawaialm z polozna jak poszlam wczoraj na joge i stwierdzila, ze pewnie za duzo robie i za malo odpoczywam. No pewnie ma racje, tylko ciagle tyle jest do zrobienia, ze dnia nie starcza :-(. Jeszcze tydzien i bede miala wolne na nauke pzrzed egzaminem - moze wtedy troche od poczne, przynajmniej fizycznie :tak:. Pogoda nam sie poprawila i wreszcie swieci sloneczko, chyba zaczne szukac jakichs letnich ubran na siebie bo poki co nic nie mam ;-).

Milego weekendu zycze wszystkim!

Witam oj widzę że dziewczyny sie szykują.Trzymam kciuki.
u mnie ok oprz tego że bardzo gorąco.
Wizyta we wtorek chyba przed ostatnia u tego gina no chyba ze sie nie zalalpie na 21 czerwca ale mam nadzieje ze tak a potem wyjezdzamy juz do rodziców i tam juz czeka na mnie lekarz i polozna.
oj na i odpoczne no i tam jest cisza spokoj, las jeziorao basen w ogrodzie a nie te mury.
juz nie moge sie doczekac.
A teraz jeszcze do srody minimum mam tymka w domu bo przeszkole zamknięte bo awaria kanalizacji jest w przedszkolu.
takz emusz emu zorganizowac dni.
ok musze cos porobic.Trzymajcie sie
pozdrawiam wszytsie brzuchatki i te co planuja:)

Liljanko nie miałam jeszcze, bedę miała we wtorek albo w środę. W poniedziałek będę wiedzieć co i jak. Nie mogę się doczekać. Ale też nie ma się co spieszyć , bo Mały i tak jest tydzień mniejszy wg usg.

Lili, tak jak Szymek jest z 15.06 to ostatni miesiączka musi być na początku września, więc jeszcze chwilę masz, żeby seksem się nacieszyć i mieć bobo na lato ;-)
Tylko, że ja muszę wykluczyć z planów tak bym nie urodziła zodiakalnego bliźniaka z powodów osobistych, więc będzie matematyka na wyższym poziomie, co by urodzić albo byka albo raka ;-)

Karollcia - jak ja Ci zazdroszczę tych lasów i jeziorka i spokoju i ciszy :tak:

Pogłaskać brzuszki ode mnie proszę :-)

magnusik- a u mnie natomiast z usg wychodzi, że mały jest o tydzień starszy i waży już 600g. Ja w to nie wierze, wiem jak było z Laurką. Z usg wychodził 25 tc. A co do czego to opinie był różne, ja mam na karcie wpisane, że ciąża zakończona została w 24tc. neonatolodzy na akcie zgonu wpisali, że malutka była z 23tc.

reklama
Do góry