karollcia33
Fanka BB :)
ilonko - pewnie a najwyzej zawsze te male mozna dokupic przeciez teraz wszystko jest w sklepach.
no ja zaraz lece na piknik do przedszkola
no ja zaraz lece na piknik do przedszkola
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i czekamy, dziś bylo KTG, które moja dzidzia prawie cale przespala, więc trwalo godzinkę, a nie 15 minut. 
. Ide jutro na kontrole czy to postepuje czy poki co sie zatrzymalo wiec prosze o kciuki. Pociesza mnie fakt, ze moja mama miala identyczna sytuacje przy obu ciazach - na poczatku 7 miesiaca szyjka sie o polowe skracala, ale dalej wytrzymywala juz spokojnie do konca i zadne z nas nie urodzilo sie przed terminem. Brzuch mi ciagle twardnieje, mam brac nospe 3 razy dziennie, ale poki co to roznicy nie widze niezaleznie od tego czy biore czy nie.kłaczek sukieneczka new born od 0-3 miesięcymam nadzieje, że nasza królewna się w nią zmieści
nawiasem mówiąc ciekawa jestem jak jest z takimi rozmiarówkami 0-3 itd. tzn. na ile wystarczą i czy lepiej np. takie rozmiary brać pod uwagę, czy te pojedyncze w stylu 56,62,68 itd.
gosiu to dobrze wiedzieć, że lepsze te przedziały 0-3 itd. bo znając siebie kupowałabym na rózne rozmiary i mogłoby się okazać, ze wszystko za małe, albo połowaWitam
Agniesia ja tu zaglądam czy czasem już urodziłaś a Ty dalej w dwupaku :-) Synusiowi dobrze u mamusi w brzuszku normalnie.
Ilonka ja nie miałam nic na 56, poza jednymi śpiochami, ale one były jakieś i tak większe, w szpitalu miał założone troszkę przyduże ciuszki, ale był i tak zawinięty w becik, mu to nie przeszkadzało. Dokupiłam po powrocie ze szpitala, ale i tak nie dużo, bo większość ponosił tylko 3 tygodnie a Kuba miał 51 cm jak się urodził.
New born to jest na 56 rozmiar, 0-3 to na 62, 3-6 to 68 itd. U nas 0-3 to tak do 3 miesiąca starczyły, ale po przykładzie Alicji i Szymusia to oni już większe ubranka niż mój Kuba mają. Ja lubię rozmiarówkę angielską, tak ja w tesco, bo jest najbardziej rzeczywista, bo wiem, że jak kupię tam 3-6 miesiące to Kuba to założy i ponosi a raz kupiłam rampersa na 68 to okazał się za mały.

wytrwały jest!
ostatnio kilka nocy pod rząd nie spałam od 3-4:30 bo mały tak się dawał we znaki, a dziś taki spokój i ciągle się nakręcam. Poza tym śniło mi się, że koleżanka powiedziła mi, że specjalnie usunęłam ciąże i obudziłam się z niesamowitym bólem brzucha, robiłam wszystko, żeby się szybko uspokoić,żeby maleństwu nie zaszkodzić:-