Czesc Dziewczynki,
Dziekuje za kciuki. Jestem juz po wizycie, szyjka jeszcze troche sie skrocila od piatku. Moja gin zdecydowala, ze zakladamy pesar. Troche mnie teraz 'ciagnie' w dole brzucha ale to chyba normalne. Mam nadzieje, ze przejdzie do jutra bo mam egzamin i bedzie sie trudniej skupic ale damy rade :-). Kochane czy pesar mozna kupic w aptece? Bo w Irlandii generalnie pesarow nie znaja i tu sie nie kupi wcale. Moja gin zalozyla mi jeden ze swojego zapasu ale mam go odkupic i nie wiem czy musze go jakos wczesniej zamowic czy jak pojde do apteki to dostane od reki?
Nasza Niunia jest juz calkiem duza, wazy ok 1,8 kg i na dzisiejszym usg termin porodu wychodzi na 14-go zamiast 27-go sierpnia. Zobaczylismy tez jej buzke w 3D i dostalismy fotke na pamiatke. Nie moge przestac na nia patrzec
Tymira - nie martw sie snami, one uwidoczniaja nasze najwieksze obawy i dlatego potrafia byc tak straszne. Suwaczek Ci pieknie mknie do przodu, wszystko bedzie dobrze :-)
Karollcia - ten klaun to na jakiegos naciagacza wyglada. Ciekawe czy organizatorzy pikniku wiedzieli, jakie sobie 'stawki' wymyslil. Dobrze, ze dzieci dobrze sie mimo to bawily. Wybralas sie do lekarza?
Just79 - fajny pomysl z ta apteka internetowa. Nigdy nie sprawdzalam, ze moga byc takie duze roznice w cenie. Warto skorzystac.
Agniesia - wlasnie doczytalam, ze Ty nadal jeszcze czekasz. To ja nadal trzymam kciuki, niech sie dzidzius wreszcie namysli ;-)
To ja sie zmykam uczyc. Pozdrawiam kobietki!