a tak wyglądał mój brzuchol tydzien temu Zobacz załącznik 368110
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Znalazl sobie towarzystwo, smiejemy sie ze ma takiego meskiego babybooma na warsztacie - dziewczyna jednego kolegi urodzila w 6 miesiacu martwe dzieciatko, drugiego jest po dwoch bezzarodkowych, trzeciego tez po poronieniach. Ci dwaj ostatni maja dzieci, ten pierwszy nie, bo to bylo niedawno. Rajmund z nich najstarszy. Aha! Dowiedzialam sie przynajmniej jak sobie samce gawedza - o chipowaniu bab (wszczepianie implantu antybaby) i o "zalewaniu formy" jako metodzie antykoncepcji na 9 miesiecy. Kogutki.

, miałam okazje zobaczyć poród sn na żywo i średnie mam po tym odczucia ale myślę, ze jak my będziemy w roli głównej to całkowicie inaczej człowiek będzie do tego podchodził
az juz powoli odczuwam to cieplo bo jest mi duszno i slabo
slicznie wygladasz :-);-)
:-)
:-) Juz piszę co u nas :-)
. Zrobił sie z niego straszny łobuz
czasami brak mi sił już na niego 
także lipa. Od wrzesnia chce isc do pracy w swoim kierunku, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. Dzinksa chce dac do prywatnego złobka (koszt ok 600zł mc ) do babci nie chce ,bo bedzie go wychowywała po swojemu ,a tak nie moze być
.
,a kij jej w oko.