reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wieści od cieżarówek

Dzieki dziewczyny :-D No denerwowalam sie troszke ale bylo warto,cudny widok :-)
klaczku szybciutko Ci to zleci zobaczysz no i tez oczekuje Twojego USG niecierpliwie i mocno juz trzymam kciuki:tak::-)
Glodna jestem ide cos zjesc :-D a dzisiaj na obiad u mnie Leniwe pierogi z bialego sera :-D pychota z maselkiem i cynamonem hehehe :-D

reklama
Sabrina - śliczne maleństwo, niech tak dalej zdrowo rośnie. U mnie z usg też wychodzi tydzień na plusie.
Karollciu dziękuję za pamięć.U mnie dobrze, chociaż psychicznie jest ciężko i mam wrażenie, że mój suwak zatrzymał się w miejscu. Jeny nawet nie wiem kiedy minął ten rok, w zeszłym roku walczyłam o każdy dzień, a dni wlekły się niemiłosiernie, moja córeczka miałaby dziś 11miesięcy, miało być tak cudnie:-:)-:)-(
A mi ostatnio fizycznie jest b. cięzko, chodzić za duzo nie mogę, bo kręgosłup mi siada, wyleguję się na balkonie i czytam ksiązki lub zabieram mojego psiaka nad jezioro i ona sobie biega, a ja się wyleguję:-)Poza tym mam strasznego lenia i nie wiem jak go przegonić:confused2: We wtorek kolejna wizyta.

Tymira - z tym suwaczkiem, to tylko złudzenie. Pamiętam jak obwieściłaś nam dobrą nowinę a tu już 27 tydzień leci! Ach a moje maleństwo miałoby 9 miesięcy a drugie miesiąc :( Nie mam żadnego lokatora w brzuszku i nie wiem, czy jeszcze będę mieć, tak więc ciesz się swoim skarbem. Cierpliwości.

Dokladnie, zjola - nastepny piatek o 13:30. Spokojnie, mam nadzieje ze sie nic po drodze nie wygruzi jak ostatnim razem. Brr... Mam kiepskie skojarzenia.
Ssabrinaa, mam nadzieje ze zleci. Poki co staram sie zajac czym innym i nie myslec za duzo, bo jak to Rajmund mawia - myslenie czasem szkodzi.

Dokladnie, zjola - nastepny piatek o 13:30. Spokojnie, mam nadzieje ze sie nic po drodze nie wygruzi jak ostatnim razem. Brr... Mam kiepskie skojarzenia.
Ssabrinaa, mam nadzieje ze zleci. Poki co staram sie zajac czym innym i nie myslec za duzo, bo jak to Rajmund mawia - myslenie czasem szkodzi.
:-D dobrze powiedziane :-D nie no kłaczek będzie git, innej opcji nie biorę pod uwagę!!

ssabrina tylko takich wieści nam tu trzeba :) sliczne maleństwo :)

ilonka implast bolder też jest na mojej liście, ale ja się jeszcze nie zdecydowałam :) też patrzę tylko na zestawy z fotelikami maxi cosi. Fajnie by było kupić od razu bazę do fotelika, ale zobaczymy. A widziałaś jedo bartatina freeline?? gondola też 80 cm. Podoba mi się też maxi cosi mura 4 ale to już wyższa półka cenowa. Ciągle myślę też o tej gondoli transportowej, ale w tym przypadku cena mnie już przeraża.
tymirko ty sie tam nie stresuj!!! wizytę masz już we wtorek i tak trzeba mysleć :) ja na przykład byłam u gina w poniedziałek a codziennie rano patrzę kiedy ten miesiąc minie do następnej

a podpis w suwaczku o ćwiczeniu mięśni Kegla powinien być w każdym tygodniu, bo ja kompletnie o tym zapominam, a jak spojrzę na post to choć ze 2-3 razy zacisnę zwieracze :)

reklama
Do góry