Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
odnosnie krwiaka-tez mnie to spotkalo w ciazy z Olafkiem-zaczelam plamic i trwalo to ok tygodnia lub dwoch-nie pamietam
w kazdym razie byl wiekszy od Kluska w pewnym momencie...ale "dzieki"plamieniom "wylal"sie na zewnatrz i zniknol...to jeden sposob-niezalezny od nas, a drugi sposob-musi sie wchlonac

;-)
. Moj potem nagle zaczal tak rosnac, ze dziewczyny z pracy widzac mnie po weekendzie mowily, ze nie moga uwierzyc,ze tyle mozna przez 2 dni urosnac
.Teraz sie juz 'ustabilizowal' i powieksza sie juz nieznacznie.
. Dobrze, ze szefowi przeszlo, ze mnie tez potrafi byc zrzeda zaraz po przebudzeniu
.
. Porodu jednak o dziwo na razie sie jakos za bardzo nie boje. Poki co nastawiam sie, ze bede probowac nie brac znieczulenia, wtedy mozna sie latwiej poruszac i wybrac sobie wygodniejsza pozycje do rodzenia a nasze cialo ma 'zakodowane' co robic i damy rade. Najlepiej chyba sobie za duzo nie wyobrazac na zapas i myslec jakie bedziemy szczesliwe jak zobaczymy nasze maluszki