Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poroniona - no własnie....Emy...napisz coś na ten temat....ja to jestem ciekawa jako to z nią jest np. w 4 tc....ma byc nisko czy wysoko...., twarda czy miekka i jak ją wogóle zbadać....bo mi ciezko sobie tak samej...![]()
:-):-) specjalistka od grzebania....Emy - specjalistko od samobadania szyjki macicy ;-)Powiedz mi czy to normalne, że codziennie wieczorem przy zakładaniu lutkamam wrażenie że jest tam inaczej? Raz szeroko, raz wąsko, raz miękko, raz twardziej, czasem pojawia się jakby dodatkowy zakręt utrudniający wprowadzenie lutka odpowiednio głęboko, a na następny dzień zakrętu nie ma![]()
nie martw się, to normalne, ja tez tak mialam, czasem tej piguły wcisnąć nie mogłam. kształtem pochwy to ja się raczej nigdy nie przejmowałam, ale jak mi się nagle szyjki mniej zrobiło to tak.Dziewczyny znalazłam na sierpniówkach 2011 że Silentenigma już urodziła córeczkę, wczoraj rano przez cc, mała Michalina ma 2980g i 52cm
GRATULUJĘ!!!