EwelinaK26
Fanka BB :)
Kochane czytam ale odpiszę jutro wszystkim oraz co i jak u mnie. Buziaczki kochane ciężaróweczki do jutra
Kolorowych snów!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-) a pewni bedziemy dopiero jak sie urodzi 
Pogoda w kratke raz cieplo ze sie wytrzymac nieda a na drugi dzien zimno
ostatnio jeszcze moj A. sie przeziebil i jak tak kolo niego latalam i wszystko robilam to musial mi cos sprezentowac na sam koniec bo jak jemu sie polepszylo to mnie zlapalo gardlo i katar ehhh no ale juz sie lepiej czuje cale szczescie
:-)
. W szpitalu jak mnie podlaczyli do ktg to przez pol godziny kopala w miejsce gdzie mialam podlaczony ten krazek i dopiero jak go zdjeli to momentalnie przestala. Reaguje zawsze jak ktos mowi przez mikrofon albo graja organy w kosciele, na kazdej mszy szaleje jakby sobie tanczyla
. Za to jak slyszy bardzo blisko nieznany glos to siedzi cicho jak mysz pod miotla. Jak polozna probowala ja wyczuc przez brzuch czy posluchac bicia serduszka przez taka trabke to Niunia 'odplywala' gdzies do srodka i odmawiala wspolpracy.
A kopanie w czujnik jest ok - kto to widzial podsluchiwac czlowieka w jego wlasnym domu? No, tymi bliznietami to... Ogromne. Nad moimi wydziwial ze duze, a przeciez wieksze mialo niespelna 3kg. Mysle ze spokojnie mozna rodzic naturalnie, wazniejsze jest ulozenie dzieci niz wielkosc. Metody Brachta wrogowi nie zycze w razie czego. Chyba juz wolalabym cc.
witajcie...wczoraj straciłam maleństwo...byłam w 9tc...od 7tc już serduszko nie biło...
żal i rozpacz to zbyt mało powiedziane