Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
1. To obwód główki dziecka.tak w ogóle to miałam ogromny problem z rozmiarami czapeczek, kuźwa nawet sprzedawczyni nie umiała mi doradzić. Na jednych rozmiarówka podana wg dł dziecka, na innych jakieś dane typu 38 albo 40, nie kumałam totalnie, brałam na oko. W ogóle rozmiar 56 nie jest równy rozmiarowi 56 innej firmy, ja nie wiem jak to ogarnąć.....

mam tylko nadzieje ze dobije tylko do +20kg nie wiecej no ale zobaczymy na koncu ;-) A jakby co to potem razem bedziemy walczyc z nadmiarem kg
wspolnie bedzie nam razniej ;-)
m się smieje, ze jak tak dalej pójdzie to nic nie kupię i będę małego na rękach nosic
i wez z takim rozmawiaj!DOKŁADNIE!!!Dziewczyny pamiętajcie, że żyjemy w czasach gdzie jakby czegoś brakowało to wszystko jest w sklepie za rogiem albo w Internecie, nie ma co szaleć.