reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Magnusik, Rajmund caly czas twierdzil ze byle zdrowe. Jemu wsio ryba czy syn czy corka. Czy dumny? Raczej szczesliwy ze jest ok. Z "wyciaganiem" informacji wcale nie bylo ciezko - na wstepie nam powiedziala, ze jesli cos bedzie nie tak, dowiemy sie od razu. I na biezaoa mowila co sprawdza i co widzi.
Annas, Karolek bo taki mam z kims "uklad" zawarty.
wink2.gif
Zaraz na poczatku ciazy, tak sie "umowilam" i chyba ta "umowa" dziala - jesli z dzieckiem bedzie wszystko ok i bedzie syn, bedzie mial na imie Karol. Wierze, ze nasze dziecko jest pod dobra opieka - ja jestem spokojniejsza, a dziecko dobrze rosnie.
Emy, i zeby kazda z nas byla tak szczesliwa jak ja dzis... Poryczalam sie po wyjsciu ze scanu. Jakas pielegniarka podbiegla do nas, pytala przerazona co sie stalo, a ja nie umialam z siebie wydusic ze nic, ze dobrze jest, tylko Rajmund jej pokazal kciuk i zdjecie malucha. NIezla histeryczka ze mnie...
Ssabrinaa, jaki wstydnis? Kombinator i uparciuch! Cwaniaczek i tyle.
laugh.gif
No i dobrze! Nie tylko nam spod czujnika nawiewal...
Ilonka, na razie to on sobie wyglada jak maly bohater "Opowiesci z krypty", ale... Wazne ze zdrowy i rosnie. Ulzylo mi jak cholera.
to chyba mamy podobny układ, bo u mnie miał być albo Pawełek albo Karolek :tak:

Emy tak to jest z tymi chłopami, dobrze że przynajmniej jakoś wytrzymuje, ale jak się rzucę na swojego po porodzie to będzie biedny :) A co do remontu, już ci nie zazdroszczę :/

reklama
Ej, V_jolka, nie wiem o co lotto, poza tym ze swego czasu chyba prosilas o duphaston, ale nie znikaj bo to bez sensu. Ja swego czasu dostalam od dziewczyn i dupka i luteine, sporo tego bylo, dokombinowalam jeszcze z Polski opakowanie luteiny, po "spuszczeniu pustaka" "podalam dalej" komus kto potrzebowal i uwazam ze grzechu nie mam. Wez wyluzuj.
Ilonka, a co bedzie? Bo widze ze rozowo...

Emy tak to jest z tymi chłopami, dobrze że przynajmniej jakoś wytrzymuje, ale jak się rzucę na swojego po porodzie to będzie biedny :) A co do remontu, już ci nie zazdroszczę :/

No po porodzie to nie wiem czy Ci sie będzie chciało ;-) No chyba że Ci dzieciątko noce szybko zacznie przesypiać. Bo dla mnie seksu mogłoby nie być i to dłuuugo.

Emy - popieram Gosię w 100% . MY w czasie ciąży praktycznie do końca nic, zero bo zakaz..dopiero pod sam koniec tj ok 38,39 tc. K dzielnie zniósł. A teraz pomimo że Amela całe nocy przesypia praktycznie od początku ja i tak wiecznie zmęczona i jakoś na seksik nie mam ochoty ani siły..Nie wiem jak mój chłop to dłużej wytrzyma:)

ojjjj wy niedobre ;p mimo ze mam oczy na zapalki maly budzi sie po 10 razy w nocy to przyjemnosci sobie nie odmawiam a co ;p a cala ciaze prawie nic nie blo wiec nadrabiam
v jolka co jest??

V_jolka, bardzo mi przykro, że ktos cię o cos oskarża. nie wiem dokładnie o co biega ale domyslam się ze komus sie nie spodobało, że potrzebujesz leków
My tu jestesmy razem, dużo razem przeżyłysmy i myslę, ze potrafimy się porozumiec bez słów.
Jesli któras czegos potrzebuje nie pytamy, jak możemy, pomagamy.
kłaczek byla w potrzebie, dziewczyny wyslaly jej leki, ty jestes w potrzebie i myslę, ze tobie tez wiele osób pomogło i żadnej z nas nie przyszło do głowy ze cos wyłudzasz.
Lilianka pomogła mi dzięki swoim znajomym przysłac ciuszki dla maluszka do Egiptu...

chyba po to tutaj jestesmy, zeby się razem wspierac, a jak ktos się ciebie czepia to juz jego problem.
mam nadzieję, ze jednak nie odejdziesz na zawsze

Buziaki!

eee Vjolka80 powiem Ci tak jaj nie rób dobra!!!!! i myslisz że co że? że spokojnie będziemy siedzieć nie wiedząc co u ciebie??? Jak ktoś ma jakiś problem z wyłudzaniem czy czymś takim to niech sobie ma. My jakoś nie mamy. W czym problem, że poprosiłaś, toć po to tu jesteśmy. Leki których nei zjadłam oddałabym pewnie do szpitala dla kogos anonimowego a tak wiem na 100 % że się przydały i tyle. Acard, którego nie zjadłam oddałam babci. Kurde jak ktoś ma problem to nie musiał odpowiadać na twój problem i tyle.

a co do seksu po porodzie to obawiam się, że może byc jeszcze gorzej, bo ja jak jestem zmęczona to po prostu jestem zmęczona i nic mnie nie zachęci.. :(

Ostatnia edycja:
Kochane moje!
Po pierwsze:
Chciałabym bardzo podziękować za okazane serce i pomoc w sprawie Duphastonu:magnusik, Pati.b, Lilijanna, kasikz, irka 252, Annas81...
I tutaj od razu chcę wyjaśnić, że nie wzięłam od nikogo ani grosza (bo i takie zarzuty pod moim adresem były), bo właśnie tego chciałam uniknąć - by potem nie pisano, że wyłudzam od was pieniądze. Prosiłam tylko o to, co komuś zbywa, a mnie się bardzo przyda.
Po drugie:
Chciałam się pożegnać... Nie mówię, że na zawsze, ale na pewno na jakiś czas... I nie bójcie się o mnie, bo wszystko jest i będzie w porządku. A tym, które próbują mnie oceniać powiem tylko - nie znacie mnie wcale!

Buziaki!!!

Piszę PW do Ciebie, tu natomiast napiszę tylko tyle, jeśli ktoś chce i może pomóc niech pomoże, jeśli ktoś nie chce pomóc niech nie pomaga, nie pisze, nie oczernia, najlepiej niech siedzi cicho i się nie odzywa. I najważniejsze, niech liczy, by kiedyś sam nie potrzebował pomocy!

Koniec tematu!

reklama
Kłaczek - przeczyta, już moja w tym głowa. :tak: Nienawidzę takich sytuacji.
ojjjj wy niedobre ;p mimo ze mam oczy na zapalki maly budzi sie po 10 razy w nocy to przyjemnosci sobie nie odmawiam a co ;p a cala ciaze prawie nic nie blo wiec nadrabiam
Ty jesteś młoda siksa i masz jeszcze czas do narzekania i braku sił :-p

Ostatnia edycja:
Do góry